Megégett egy ember Érden

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba azt az embert, akit egy kigyulladt házból menekítettek ki szombaton az érdi Molnár utcában - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A szóvivő elmondta, a 40 négyzetméteres házban még a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant egy gázpalack, egy másikat pedig munkatársai hoztak ki az épületből. A lángokat sikerült eloltani, jelenleg az épületet szellőztetik ki, és további gázpalackok után kutatnak hőkamera segítségével.

Szerző
Témák
tűzÉrd
2018.01.13 15:05

Ketten meghaltak, mikor teherautóval ütközött egy autó a 84-es úton

Publikálás dátuma
2018.09.22 13:20
illusztráció
Fotó: Népszava/
Zsédénynél teljes a lezárás.
Egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött a 84-es számú főút 75-ös kilométerénél, Zsédeny térségében szombaton dél körül - tájékoztat honlapján a rendőrség.
A balesetben ketten olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen meghaltak. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat mindkét irányból Uraiújfalu felé terelik.
2018.09.22 13:20

Gyökerestül dönt ki fákat a viharos szél Budapesten

Publikálás dátuma
2018.09.22 12:21
A kép illusztráció, korábban készült.
Fotó: Népszava/ TÓTH GERGŐ
Kidőlt fák, leszakadt ágak miatt riasztják a fővárosi tűzoltókat.
Több fővárosi kerületben akadályozzák a forgalmat, vezetékeket szakítottak le, épületeket rongáltak meg a viharos szél miatt kidőlt fák és leszakadt ágak - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-nek.
A II. kerületben a Labanc úton például egy húszméteres fa társasházra dőlt, az épület teteje megrongálódott. A tűzoltók daru segítségével kezdték meg a fa eltávolítását.
Szintén a II. kerületben, a Budenz úton egy hat méter hosszú faág lehasadt és egy parkoló autóra esett.
A XIII. kerületben, a Népfürdő utcában egy fa gyökerestől kidőlt és megdöntött egy másik fát; a forgalmat veszélyeztető fákat létraszer segítségével távolították el.
A X. kerületi Újhegyi úton épületre dőlt egy fa, a tűzoltók dolgoznak az eltávolításán - közölte a szóvivő
2018.09.22 12:21