Árokba hajtott két autó a 77-es úton

Letért az útról és árokba hajtott két személygépkocsi a 77-es főút 2-es kilométerénél, Nemesvámos határában. Az érintett útszakaszt lezárták - írja a katasztrófavédelem honlapján.

Szerző

Elütöttek egy gyalogost az Üllői úton

Súlyosan megsérült az a gyalogos, akit elütött egy autó az Üllői úton a Határ úti felüljáró előtt kedd reggel. A helyszínelés idejére lezárták az Ecseri út irányába vezető belső sávot, torlódásra kell számítani - tájékoztat honlapján a rendőrség.

Szerző

Tragikus! 14. emeletről zuhant le egy tinilány Óbudán

Publikálás dátuma
2018.01.22. 19:02
Shutterstock illusztráció.
Kizuhant egy panelházból és meghalt egy kislány hétfőn délután a III. kerületben - értesült a Blikk. 

A lap elsődleges információi szerint a tragédiának nem volt közvetlen szemtanúja, a helyszínre kiérkező rendőrök az épületet és környékét lezárták, a nyomozók a 15. emeleti szinten megtalálták az áldozat papírjait. A Blikk munkatársa a helyszínen úgy értesült, hogy azon az emeleten nem lakott hasonló korú lány. Az áldozat vélhetően a kapun bejutva felment a legfelső, 15. szintre, majd kinyitotta a lépcsőház ablakát, és onnan zuhant le a mélybe. Egyelőre nem találtak olyan lakót a rendőrök, aki látta volna őt az épületben mozogni. A holtteste a helyszínelés végéig a bejárat előtt hevert, sötétedés előtt szállították el.

A lap értesülései szerint a helyszínen egyetlen hozzátartozó vagy ismerős sem jelent meg. Csak a házban és a környéken lakók gyűltek össze a lezárást jelző szalagok körül. A rendőrök szerint biztosra vehető, hogy az áldozat nem a panelházban lakott, sőt, egyikük szerint valószínűleg még csak nem is a környékre való volt.

A fiatal lány tettére egyelőre nincs magyarázat. A rendőrök nem árulták el, hogy hagyott-e búcsúlevelet.

Szerző
Frissítve: 2018.01.22. 20:49