Borzalmas halál - Elgázolták az ütközésben kizuhant sofőrt az M1-esen (fotók)

Publikálás dátuma
2018.01.25. 09:20

Összeütközött négy gépkocsi csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, a balesetnek halálos áldozata és két sérültje is van - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a rendőrség.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, amely elütötte. A trélerben utazó két ember megsérült. 

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. A balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlógott, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták.

 A baleset okát és körülményeit még vizsgálják. 

Szerző
Témák
baleset Győr halál
Frissítve: 2018.01.25. 14:11

Felborult egy traktor, meghalt egy ember

Felborult egy traktor szerda délután a Csongrád megyei Balástya külterületén. A helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltók, a kisteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a balástyai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A katasztrófavédelem jelenlegi információi szerint  a balesetben egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szerző

Beszakadt az úttest egy autó alatt Zuglóban

Feltehetőleg csőtörés miatt beszakadt az úttest egy autó alatt szerda délelőtt Budapest XIV. kerületében, a Füredi utcai lakótelepen. A tűzoltók speciális emelőszerkezettel mentették a járművet. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Szerző