Előfizetés

Frontális ütközés, halál az M9-esen

Frontálisan ütközött két személygépkocsi az M9-es autóúton, Bogyiszló közelében, a balesetben egy ember meghalt - közölte honlapján a rendőrség. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik járművet vezető férfi vesztette életét, a vele utazó nőt súlyos sérülést szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták. A Szekszárdtól Baja felé közlekedők az M6-os autópályán vagy a 6-os úton, a Szekszárd felé haladók az 51-es úton kerülhetnek.

Leszakadt egy kamion felépítménye, zárlat a gyorsforgalmin (fotók)

Publikálás dátuma
2018.01.29. 17:34
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Leszakadt egy kamion felépítménye a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő délután, amikor a jármű egy magasságkorlátozó kapunak hajtott. Az utat a mentés, helyszínelés idejére mindkét irányban lezárták - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: nem sérült meg senki a balesetben, amely Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári úti kereszteződés közelében történt. A műszaki mentést a fővárosi tűzoltók végzték, valamivel délután öt óra előtt befejezték, ekkortól újra járhatóvá vált a gyorsforgalmi. 

Tehervonat gázolt halálra Pesten egy embert

Publikálás dátuma
2018.01.29. 15:48
Illusztráció/Shutterstock

Gázolás miatt jelentős, 60-90 perces késésekre kell számítani a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon hétfő délután - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Urbán Attila tájékoztatása szerint a budapesti Soroksári út és Soroksár között egy tehervonat elgázolt egy embert, aki a baleset következtében életét vesztette. A hatósági helyszínelés idejére a vágányt lezárták, ezért Ferencváros és Soroksár között vonatpótló autóbusz közlekedett.