Fegyvereket találtak egy autóban Röszkén

Fegyvereket és lőszereket találtak egy Szerbia felől érkező autóban a röszkei autópálya-határátkelőn szombat este.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap kora hajnalban azt közölte, hogy egy svéd rendszámú autóban a horvát sofőr és szerb utasa jelentkezett belépésre szombat este Röszkénél. A pénzügyőrök és a rendőrök az autó utasterében kialakított rejtekhelyen több lőfegyvert - köztük tűzfegyvereket - és lőszert találtak.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szerb férfit előállították, büntetőeljárás indul ellene.

Szerző
Témák
Röszke fegyverek

Tűzhalál Pécsen

Halálos kimenetelű tűz volt egy pécsi ipari épületben - Közölte vasárnap, kevéssel nulla óra után az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A közlemény szerint egy ember meghalt a tűzben, amely a Verseny utcában, egy elhagyatott iparterületen lévő téglaépületben keletkezett. Matrac és személyes tárgyak égtek, és a lángok a tetőre is átterjedtek. A tüzet a pécsi hivatásos tűzoltók eloltották.

Szerző
Témák
Pécs tűz

A lánya gyilkolhatta meg az idős asszonyt - Fotók

Publikálás dátuma
2018.02.03. 21:22
MTI Fotó: Donka Ferenc
Holtan találtak egy idős nőt a Bács-Kiskun megyei Foktőn szombat reggel. Az asszonyt feltehetően a lánya gyilkolta meg - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Vincze-Messzi Adél elmondta: az idős asszony lánya saját életének is véget akart vetni, sérüléseit kórházban látják el. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást.

MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

Szerző