Hobónál elszakadt a cérna, úgy kiakasztotta egy rajongója

Publikálás dátuma
2018.02.08 12:33
Földes László Hobo. Fotó: Bielik Istvan
Fotó: /

Teltházas akusztikus koncerten lépett fel Földes László Hobo, mikor az incidens történt, számol be a Bors.  Ám a rajongók lelkesedése hamar elszállt, mikor a pesti Muzikum Klub egyik vendége Hobo felé nyúlt, és megpróbálta őt megérinteni, illetve az egyik szemtanú szerint nem csak "próbálta", de az érintés meg is történt. 

Földes ekkor ordítani és szitkozódni kezdett. A már említett szemtanú szerint a koncert ezzel gyakorlatilag véget is ért. Az esemény üzenőfalát felháborodott kommentek árasztották el, a zenész azonban sem ezekre, sem a megkeresésekre nem reagált.

Szerző
2018.02.08 12:33
Frissítve: 2018.02.08 13:03

Elmarad egy koncert a Szigeten

Publikálás dátuma
2018.08.14 13:25
Illusztráció: AFP
Fotó: AFP/
Betegségre hivatkozva kedden délelőtt lemondta a Sziget utolsó napjára hirdetett koncertjét Fever Ray svéd énekes-dalszerző.
Eredeti nevén Karin Dreijer a Knife duóból kiválva kezdett szólókarrierbe. Az eredeti hangú énekesnő sajátos jelmezekben látványos színpadi show-val kápráztatja el közönséget - írta a Bors.
Fever Ray egyik legismertebb száma a Vikingek sorozat főcímdala, az If I Had a Heart - olvasható a hvg.hu-n.
Témák
sziget
2018.08.14 13:25

A támadások miatt törölte Twitter-fiókját a leszbikus szuperhőst alakító színésznő

Publikálás dátuma
2018.08.13 15:49
Illusztráció: AFP
Fotó: AFP/
A kommentelők miatt törölte Twitter-profilját Ruby Rose. Az internetezők vegyes érzelmekkel fogadták, hogy az ausztrál modell-színészt kérték fel az első tévés leszbikus szuperhős, a Batwoman címszerepének eljátszására.
Ruby Rose az Instagramon osztotta meg: őt választották a The CW Network hamarosan induló, Batwoman című sorozatának főszerepére - írta a 24.hu. Mint írta, ezzel gyerekkori álma vált valóra. 
Az internetezőket azonban megosztotta, hogy az első képernyőn megjelenő leszbikus szuperhőst a magát "gender fluid"-nak, azaz egyik nemhez sem tartozónak valló modell-színésznő játssza. Sokan örültek, ám az ausztrál művész rengeteg kritikát is kapott a közösségi oldalain, ezért törölte a Twitter-fiókját és szigorított az Instagram-profiljának beállításain is - írta a BBC. Mint fogalmazott, közösségimédia-szünetet tart és a munkára koncentrál.
A Batwoman sorozat, amelynek a 2006 óta nyíltan meleg Kate Kan a főszereplője, várhatóan jövő év végén lesz látható. 
Témák
Batwoman
2018.08.13 15:49