Halállal végződött egy munkahelyi vita Győrben - Frissítve!

Publikálás dátuma
2018.02.08. 13:14
Fotók: police.hu
Meghalt egy férfi egy győri munkahelyi verekedés során - informál a police.hu.

Egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Összeverekedtek, a dulakodás során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt.

A rendőrség emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - olvasható a közleményben.

Az E.ON tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között. Az áramszolgáltató minden segítséget megad a részletes hatósági kivizsgálásához. További információt a vizsgálat végéig nem közölnek. A vállalat a közleményben együttérzéséről biztosította az érintett családtagokat.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t arról tájékoztatta, hogy hat órán át tartó életmentő műtéten esett át a 43 éves férfi, aki jelenleg is életveszélyes állapotban van, az intenzíven ápolják.  Nyolc késszúrás érte, amelyek a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták - tette hozzá.

Szerző
Frissítve: 2018.02.08. 18:30

Nyíregyházán került elő egy eltűnt kislány

Publikálás dátuma
2018.02.08. 12:05
Illusztráció: Shutterstock

Nyíregyházán igazoltattak egy 11 éves kislányt, akiről kiderült: eltűnés miatt keresték. A rendőrök meghallgatását követően gyermekotthonba kísérték - írja a SzabolcsiHír a police.hu információi alapján. Egyéb információkat nem tudni sem az eltűnés körülményeiről, sem a kislány családi heylzetéről. 

Szerző

Laptopot lopott egy bírósági gondnok

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy gondnok ellen, aki egy budapesti bíróság informatikai terméből ellopott egy laptopot - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, hogy a bíróságon dolgozó gondnok 2016 decemberében ügyletesként dolgozott. A szolgálat idején felment az emeleti szinten lévő informatikai terembe, magához vette a bíróság egy, mintegy százezer forint értékű laptopját, és a gondnoki helyiségben a hűtőszekrény mögé rejtette. A rendőrség a laptopot még azelőtt megtalálta, és lefoglalta, mielőtt a vádlott magával vitte volna.  A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a férfit kisebb értékű lopással vádolja, a vádiratban pénzbüntetés kiszabását indítványozza.

Szerző