Fiatal nőre támadtak Győrben

Publikálás dátuma
2018.02.10. 17:52
Fotó: police.hu

Győrben az egyik szórakozóhely előtt intézkedtek a rendőrök a hajnali órákban, amikor hangos női sikítást hallottak a közelből. A járőrök futva elindultak a hangforrás irányába, amint közelebb értek látták, hogy egy férfi, egy fiatal lányt tart lefogva. A lány sikoltozva próbált szabadulni támadója szorításából. A rendőrök rákiáltottak a férfira és felszólították a cselekményének abbahagyására, azonban a támadó a lányt ellökte és futva elmenekült a helyszínről - írja a police.hu.

Az egyik járőr a sértetthez rohant, míg a másik két rendőr a menekülő férfi után szaladt. Többször megállásra szólították fel, de a támadó ennek nem engedelmeskedett. A rendőrök a férfit rövid időn belül utolérték, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A sértettet a mentők kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók a 27 éves férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. 

Szerző

Autó az árokban Somogyvárnál

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szombat délelőtt Somogy megyében, az Osztopán és Somogyvár közötti úton. A balesethez Kaposvárról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Szerző

Kamionbaleset az M43-ason

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt az M43-as autópályán, Csanádpalotánál, az 55-ös kilométernél, az országhatár felé vezető oldalon. A makói hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A sztrádán egy sávon halad a forgalom. Az első információk szerint személyi sérülés nem történt – közölte a katasztrófavédelem.

Szerző