Ezek tényleg megőrültek - Óvodások kivezényelve a hóra biodíszletnek

Publikálás dátuma
2018.02.15. 12:21
Forrás: Ovádi Péter/Faceebook - részlet
A fideszes képviselő nagyságos úr Facebook-oldalára feltöltött, a zsebben a bicskát azonnal kinyitó fotóra a Szabad Pécs egyik olvasója hívta fel a portál figyelmét. A képviselő-jelölt nagyságos  urat, akinek egy hideg, havas januári napon elmondott beszéde hallgatására kivezényelték a jobbágy gyerekeket, Ovádi Péternek hívják, a Fidesz a veszprémi országgyűlési kerületben indítja a választásokon.
A teljes fotó

A teljes fotó

lásd még: Rárepült a gyerekekre a Fidesz
Szerző

Influenza - Már a salgótarjáni kórházban is tilos a látogatás

Hétfőn teljes látogatási tilalom lép életbe a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban az influenzajárvány miatt - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

Mint írják, Nógrád megyében az elmúlt heti adatokhoz képest 46,7 százalékkal nőtt az influenzás betegek száma. A megyei kórházban korábban, február 7-én az intenzív, a szülészeti és nőgyógyászati, valamint a gyermekosztályon tiltották meg a látogatást, mert a megyében az influenzás betegek száma átlépte a járványküszöböt.

Szerző

Megint csak Fidesz-plakátokat látunk majd, pedig ez választási kampány

Publikálás dátuma
2018.02.15. 12:14
Valahogy így nézhet ki majd a 2018-as kampány is; már most kiderült, az ellenzéknek nem jut plakáthely. Fotó: Molnár Ádám
Csak a Fidesznek lesz biztosan óriásplakátja a kampányidőszakban: az MSZP, a DK és az Együtt nem tud közterületen hirdetni, de így járhat az LMP is, írja a Magyar Nemzet.

Hogy az ellenzék számára nincsenek szabad plakáthelyek, már korábban kiderült: a pártok az elmúlt hónapokban azzal szembesültek, hogy a kampányidőszakra már szinte az összes felületet lefoglalták. Ugyanakkor a kormányközeli Odex Outdoor Expert Kft. számtalan plakáthelyet ajánlott fel számukra, csak hogy ezt azzal a kitétellel tette, hogy amennyiben nincs hely az előre megjelölt helyen, akkor a választókerületben máshol is kitehetik a hirdetéseket. Először a DK utasította el az ajánlatot, mondván, nem egyezkedik a Fidesszel.

A Magyar Nemzet megkeresésére most az MSZP és az Együtt is elmondta, nem kívánnak élni a visszás lehetőséggel. Az MSZP szerint az Odex ajánlata egyenesen egy ultimátum, amit biztosan nem fogadnak el.

Az Együtt részéről Szigetvéri Viktor kormányfőjelölt mondta el a lapnak, az összes piaci szereplő elutasította őket, a kormányközeli cég pedig „szakmailag értékelhetetlen” ajánlatot tett.

Az LMP még próbálkozik, de ők is már csak az Odexszel tudnak tárgyalni. Mint mondták, kétségesnek érzik az egyeztetések kimenetelét – így könnyen lehet, hogy a választások előtt végül tényleg csak Fideszes plakátokat láthatunk majd az utcán.

Szerző