Eltűnt fiát keresi a nagyatádi anya

Publikálás dátuma
2018.03.04. 09:53

Elkeseredetten keresi egy nagyatádi édesanya Győrben eltűnt 19 éves fiát. Molnár Márió Viktor tavaly december óta nem ad életjelet magáról.

– A fiam Győrbe ment dolgozni és szinte napi rendszerességgel tartottuk a kapcsolatot – mondta Payer Éva, a fiú édesanyja a sonline.hu-nak. – December 14-én még beszéltünk, majd 16-án már néma volt a telefonja és a Facebookon sem tudtam elérni.

Payer Éva hozzátette: fia sohasem kapcsolta ki a mobilját, ezért is gyanús, hogy már hónapok óta elérhetetlen.

Kósza hírek befutottak ugyan Molnár Márió Viktorról, de azok valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető volt. Édesanyja nem érti, mi történhetett Márióval hiszen semmi előjele nem volt az eltűnésének. Barátai sem tudnak róla semmit, a telefonját és az iratait sem vitte magával.

Márió körülbelül 180 centiméter magas, 65-70 kilogramm, vékony testalkatú, haja barna és rövid. Eltűnésekor sötétkék thermokabátot, sötét vagy zöld nadrágot, és egy fehér-neonzöld edzőcipőt viselt.

Aki felismeri a képen látható Molnár Márió Viktort, azonnal értesítse a rendőrséget a 112-es vagy a 107-es számon!

Szerző
Témák
fiatal eltűnés

Garázs és két autó égett ki Üllőn

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű garázs és a benne álló két jármű vasárnap reggel az üllői Akácfa utcában – közölte a katasztrófavédelem. A tűzhöz a monori hivatásos és az üllői önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Szerző
Témák
tűz Üllő

Halálos kamionbaleset Berettyóújfalunál

Publikálás dátuma
2018.03.03. 10:16
FOTÓ: police.hu
A Romániából belépő kamionokat az ártándi határátkelőhelynél várakoztatják a hatóságok a 42-es főúton történt baleset miatt - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Korábban a rendőrség arról tájékoztatott, hogy Berettyóújfalu és Mezőpeterd között egy kamion és egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött szombat reggel. A balesetben a személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a rendőrök a személyautókat Váncsod felé, a Románia irányába tartó teherautókat a 47-es számú főút irányába terelik.

A hatóságok a Romániából belépésre jelentkező kamionokat a helyszínelés idejére a határátkelőhelyen várakoztatják - jelezte a rendőrség.

Szerző