Előfizetés

Külön vonul a két Korea

Ellentétben a februári téli olimpia megnyitójával, a pénteken kezdődő paralimpia nyitóceremóniáján nem együtt vonul fel Észak- és Dél-Korea küldöttsége Pjongcsangban. A közös bevonulás most azért hiúsult meg, mert a felek nem tudtak megegyezni a lobogóban, mivel azon olyan apró szigeteket is feltüntetett volna a félsziget térképén a Koreai NDK, amelyeket Japán a magáénak vall. A vitatott szigetek ábrázolását illetően Észak nem engedett. A játékok március 18-ig tart.

Magyar az álomcsapatban

Publikálás dátuma
2018.03.09. 06:58

A német válogatott magyar származású, kettős állampolgárságú futballistája, Marozsán Dzsenifer is bekerült a játékosok szakszervezetének női álomcsapatba. A klubszinten az Olympique Lyon együttesét erősítő olimpiai bajnok támadó középpályás különleges érzésnek nevezte, hogy játékostársai szavazatainak köszönhetően bekerült a legjobbak közé.

Németh Krisztián távozhat

Publikálás dátuma
2018.03.09. 06:57

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga hivatalos honlapja szerint a New England Revolution túladna Németh Krisztiánon, az együttes magyar válogatott támadóján. Állítólag több más együttesnek felajánlották a korábban a Sporting Kansas City színeiben is szereplő 29 éves játékos játékjogát.