Pert vesztett Shane Tusup

Publikálás dátuma
2018.03.09. 06:56
Fotó: Molnár Ádám

Darren Ward, az Iron Aquatics korábbi úszóedzője nyerte azt a személyiségi jogi pert a háromszoros olimpiai és többszörös világbajnok Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup ellenében, amely azt követően indult, hogy a felek tavaly áprilisban, a Debrecenben megrendezett úszó országos bajnokságon összeszólalkoztak. A bíróság 135 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte Tusupot, továbbá eltiltotta őt a további jogsértéstől. Hosszú férjének ráadásul magánlevélben kell bocsánatot kérnie egykori kollégájától.

Szerző

Keretet hirdetett Georges Leekens

Csütörtökön kihirdette első, egyelőre 37 labdarúgóból álló bő keretét a magyar válogatott tavaly októberben kinevezett szövetségi kapitánya, Georges Leekens. A belga szakember március 16-án szűkíti a névsort. A csapatnak hosszú idő után tagja a Vasast erősítő Berecz Zsombor és Hangya Szilveszter vagy éppen az FTC-t erősítő Botka Endre mellett Gyurcsó Ádám, Hidi Patrik, Kalmár Zsolt és Vécsei Bálint, illetve először kapott meghívót a szintén Ferencváros-futballista nigériai-magyar játékos, Otigba Kenneth.

"A bő keretben szereplőket folyamatosan figyeljük a szakmai stáb tagjaival, úgy állítottuk össze a névsort, hogy minden poszton biztosított legyen a lehető legnagyobb rivalizálás. Ez a játékosokat is segíti abban, hogy a lehető legjobb teljesítményt adják ki magukból" – nyilatkozta a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának Leekens.

A nemzeti tizenegy március 23-án Kazahsztán, 27-én pedig Skócia ellen lép pályára barátságos mérkőzésen a Groupama Arénában.

Szerző

Csak egy hazai siker az Európa-liga korai mérkőzésein

Publikálás dátuma
2018.03.09. 06:54
Gólöröm Milánóban - Mhitarjan jegyezte az első találatot Fotó: Marxo Bertorello/AFP

Az AC Milan otthonában 2-0-ra nyerő Arsenal, a Dortmund vendégeként 2-1-re győző Salzburg és a CSZKA Moszkvát 1-0-ra legyőző Lyon is idegenben nyert a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtök este lejátszott első mérkőzésein. A Lokomotiv Moszkvát 3-0-ra megverő Atletico Madrid vendéglátóként győzedelmeskedett.

Szerző