Kigyulladt egy raktár Makón - Fotók

Publikálás dátuma
2018.03.09. 09:41
MTI Fotók: Donka Ferenc
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ezerötszáz négyzetméter alapterületű, zöldségek és szekrényelemek tárolására használt raktárépület, amely péntek reggel gyulladt ki Makó határában, az Ugar utca egyik ipartelepén - írta honlapján a katasztrófavédelem.

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül ezerötszáz négyzetméter alapterületű, zöldségek és szekrényelemek tárolására használt raktárépület péntek reggel a Csongrád megyei Makó határában húzódó Ugar utca egyik ipartelepén. A helyszínre Makóról, Hódmezővásárhelyről és Szegedről mintegy harminc hivatásos tűzoltó érkezett ki, összesen nyolc járművel, de a helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az egységek közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, nyolc vízsugárral oltották el a lángokat.

Az oltás utómunkálatait valamivel 4 óra előtt kezdték meg. A tűzoltók megóvtak a lángoktól egy háromszáz négyzetméter alapterületű irodahelyiséget, valamint egy hűtőházat. Elsődleges információik szerint senki nem sérült meg.

Szerző
Témák
tűz Makó raktár

Árokba borult egy kisbusz Hollókőnél, hatan sérültek

Publikálás dátuma
2018.03.09. 09:16
Illusztráció: Shutterstock

Lesodródott az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult egy kisbusz Hollókő külterületén. A baleset következtében hat személy sérült meg. A helyszínelés idején félpályás útlezárásra kell számítani - közölte a rendőrség.

Szerző
Témák
baleset Hollókő

Kamionok ütköztek, dugult az M1-es

Publikálás dátuma
2018.03.09. 09:07
Népszava fotó

Összeütközött két kamion péntek reggel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél, Nagyszentjános közelében. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, a belső sávban haladt a forgalom - közölte a rendőrség honlapján. Az Útinform tájékoztatása szerint a baleset a bőnyi kijárat előtt történt, 4-5 kilométeres volt a torlódás.

 Az érintett útszakaszon a forgalom - mindkét forgalmi sávban - újra zavartalanul haladhat.

Szerző
Frissítve: 2018.03.09. 13:31