Előfizetés

Kigyulladt egy raktár Makón - Fotók

Publikálás dátuma
2018.03.09. 09:41
MTI Fotók: Donka Ferenc
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ezerötszáz négyzetméter alapterületű, zöldségek és szekrényelemek tárolására használt raktárépület, amely péntek reggel gyulladt ki Makó határában, az Ugar utca egyik ipartelepén - írta honlapján a katasztrófavédelem.

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül ezerötszáz négyzetméter alapterületű, zöldségek és szekrényelemek tárolására használt raktárépület péntek reggel a Csongrád megyei Makó határában húzódó Ugar utca egyik ipartelepén. A helyszínre Makóról, Hódmezővásárhelyről és Szegedről mintegy harminc hivatásos tűzoltó érkezett ki, összesen nyolc járművel, de a helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az egységek közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, nyolc vízsugárral oltották el a lángokat.

Az oltás utómunkálatait valamivel 4 óra előtt kezdték meg. A tűzoltók megóvtak a lángoktól egy háromszáz négyzetméter alapterületű irodahelyiséget, valamint egy hűtőházat. Elsődleges információik szerint senki nem sérült meg.

Árokba borult egy kisbusz Hollókőnél, hatan sérültek

Publikálás dátuma
2018.03.09. 09:16
Illusztráció: Shutterstock

Lesodródott az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult egy kisbusz Hollókő külterületén. A baleset következtében hat személy sérült meg. A helyszínelés idején félpályás útlezárásra kell számítani - közölte a rendőrség.

Kamionok ütköztek, dugult az M1-es

Publikálás dátuma
2018.03.09. 09:07
Népszava fotó

Összeütközött két kamion péntek reggel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél, Nagyszentjános közelében. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, a belső sávban haladt a forgalom - közölte a rendőrség honlapján. Az Útinform tájékoztatása szerint a baleset a bőnyi kijárat előtt történt, 4-5 kilométeres volt a torlódás.

 Az érintett útszakaszon a forgalom - mindkét forgalmi sávban - újra zavartalanul haladhat.