Előfizetés

Babosék a második fordulóban

Két játszmában, 7:6 (7-3), 6:0-ra nyert Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán a Nadija Kicsenok, Anastasia Rodionova ukrán, ausztrál duó ellen a közel nyolcmillió dollár összdíjazású Indian Wells-i női tenisztorna páros versenyében az első fordulóban. Babosék a folytatásban egy ukrán, szerb - Katyerina Bondarenko, Alekszandra Krunics - kettős ellen lépnek pályára. 

UEFA-vizsgálat a PSG ellen

A pénzügyi fairplay szabály megsértésének gyanújával indított vizsgálatot az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Paris Saint Germain csapata ellen. Az UEFA a klubok számára előírja, hogy kiadásaik nem haladhatják meg a bevételeiket, a párizsiak tavaly nyáron 400 millió eurót költöttek sztárok szerződtetésére (Neymar, Mbappé). A francia klub az előző szezonban is megszegte a szabályokat, ezért a többi klubhoz képest kettővel kevesebb, huszonhárom játékost nevezhetett be a BL-be. Újabb szabályszegés esetén sokkal szigorúbb szankció várhat a párizsiakra. 

Külön vonul a két Korea

Ellentétben a februári téli olimpia megnyitójával, a pénteken kezdődő paralimpia nyitóceremóniáján nem együtt vonul fel Észak- és Dél-Korea küldöttsége Pjongcsangban. A közös bevonulás most azért hiúsult meg, mert a felek nem tudtak megegyezni a lobogóban, mivel azon olyan apró szigeteket is feltüntetett volna a félsziget térképén a Koreai NDK, amelyeket Japán a magáénak vall. A vitatott szigetek ábrázolását illetően Észak nem engedett. A játékok március 18-ig tart.