Előfizetés

Torino téli olimpiát akar

Torino szándéknyilatkozatban jelezte az Olasz Olimpiai Bizottságnak, hogy szívesen lenne házigazdája a 2026-os téli játékoknak. Az érdeklődő városoknak a hónap végéig kell hivatalosan jelentkezniük a NOB-nál. Torino 2006-ban már rendezett téli olimpiát.

Zácsik Szandra is kimarad

Publikálás dátuma
2018.03.20. 06:56
Fotó: MTI

Klivinyi Kinga után eldőlt, hogy Zácsik Szandra sem tudja vállalni a játékot a magyar női kézilabda-válogatottban a Hollandia elleni csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőn. A budaörsi játékos Klivinyihez hasonlóan vállsérülés miatt nem léphet pályára. A négyes csoportban két forduló után a hollandoknak és a magyaroknak is négy-négy pontjuk van, Koszovó és Fehéroszország eddig mindkét találkozóját elveszítette. A hét kvalifikációs csoportból az első két helyezettek mellett a legjobb harmadik jut ki az Eb-re.

Verratti marad a PSG-nél

Publikálás dátuma
2018.03.20. 06:55

Cáfolta a távozásáról megjelent sajtóhíreket Marco Verratti, a PSG 24 éves labdarúgója. Az olasz játékos 2012-ben Pescarából érkezett a francia csapathoz. Több lapban megjelent, hogy a futballista Barcelonába szerződik nyáron, a futballista azonban tegnap bejelentette, 2021-ig meghosszabbította szerződését a PSG-nél.