Négy sérült - Szalagkorlátnak hajtott a kisbusz

Publikálás dátuma
2018.04.06. 09:59
Illusztráció: Shutterstock

A belső szalagkorlátnak ütközött egy kisbusz az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Dunaújváros közelében. A Fejér-megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy az előzetes, nyolc sérültről szóló hírrel ellentétben négy ember szorul ápolásra. 

Szerző
Frissítve: 2018.04.06. 13:10

Cserépkályha ölhetett meg egy nőt Kisvárdán

Publikálás dátuma
2018.04.05. 19:38
Illusztráció: Shutterstock
Feltehetően szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy középkorú nő Kisvárdán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök délután az MTI-vel.

Dóka Imre elmondta, a Szent László utcában lévő négylakásos sorház egyik lakásában mutatták a mérgező gáz jelenlétét az esethez riasztott tűzoltók. A lakásban cserépkályha és gázkonvektor is volt, valószínűleg a befűtött cserépkályhából visszaáramló szén-monoxid okozta a tragédiát.

A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is, írják honlapjukon.

Szerző

Itt élünk - Rátámadtak egy kanadai rabbira Budapesten

Publikálás dátuma
2018.04.05. 17:48
Forrás: Google Earth
Felvétel készült az elkövetőről, a Tett és Védelem Alapítványnál lehet bejelentést tenni.

Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád bevásárlóközpont egyik üzletében megtámadta, és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit – adta hírül a Tett és Védelem Alapítvány Facebook-oldala.

A támadó – mint olvasható – minden előjel nélkül megütötte a rabbit, a fejéről leverte a kipát, majd sebtében próbált távozni az üzletből. Az eset ma, csütörtökön 11.50-kor történt, az atrocitásnak szemtanúja volt a rabbi felesége, leánya és testvére is. Az illető aztán menekülőre fogta a dolgot. Az alapítvány feljelentést tesz az ügyben, és kéri azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a képen látható elkövető kilétéről, tartózkodási helyéről.

A bejelentéseket az info@tev.hu e-mailen, ezen az oldalon, vagy a +36 1 510 0000 forródróton várják.

Szerző