Szerintem;ellenzék;2018-as választás;

2018-04-11 08:25:00

Egyesült ellenzéket!

Igaza volt, Kertész Ákosnak, amikor azt mondta, hogy a magyar nép genetikusan alattvaló. Ezt én kiegészíteném azzal, hogy ostoba is. Vagy gyáva. Vagy mindkettő. Mert aki az elmúlt 8, de főleg 4 év fideszes ténykedését követően képes a Fideszre szavazni, annak gondjai lehetnek az értelmi képességeivel. Amikor valaki, aki az összes határtól legkevesebb 100 kilométerre él, elhiszi, hogy jönnek a "migránsok", és az összes nőt meggyalázzák, az minimum bolond. Amikor valaki, aki látja, hogy az egész falu egyre rosszabbul él, mégis újra megválasztja őket, az sem teljesen normális. Az ellenzéknek pedig ezúton üzenem: feltéve, hogy 2022-ben megint lesznek választások, a megadott határidőkig teljesíteniük kell azokat a feladatokat, amiket most elmulasztottak.

1. Május 1-ig bejelentik, hogy létrehozták az Egyesült Demokratikus Ellenzék nevű választási pártot.

2. Augusztus 20-ig összefésülik a programjaikat.

3. December 24-ig egy internetes előválasztás keretében kiválasztják a legesélyesebb, helyben élő (!) jelölteket. Ahol erre nincs lehetőség, ott személyesen kérdezik meg az embereket.

4. 2019. március 15-ig bemutatják a jelölteket.

5. A 2022-es választásokig folyamatosan járják az országot, hogy ahol erre szükség van, elmagyarázzák az embereknek a program egyes részeit, megismertessék velük a jelölteket, és rávegyék őket a szavazásra.

6. Minden egyes ünnepen és megemlékezésen mint EDE vesznek részt. Együtt, ugyanott, ugyanakkor. Én utálok változtatni a szokásaimon, de ha most sem teljesítik a fent leírtakat, a végén még én is el fogok menni innen.