Kamionnal ütközött egy autó a Szentendrei úton

A baleset a belváros felé vezető oldalon történt, az aquincumi HÉV-megálló közelében.

Összeütközött egy kamion és egy személyautó csütörtök kora délelőtt Budapest III. kerületében, a Szentendrei út belváros felé vezető oldalán, az aquincumi HÉV-megálló közelében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a Szentendrei út érintett szakaszát félpályán lezárták. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg - írja honlapján a katasztrófavédelem.

Szerző

Halál hajnalban az M30-ason

Halálos közúti közlekedési baleset történt az M30-as autópályán, Emőd határában- infromál a police.hu.

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta az M30-as autópálya 7. kilométerében lévő útszakaszt. Hajnali 4 óra körül egy Miskolc felé közlekedő kisteher-gépkocsi hátulról nekihajtott egy kamionnak. A balesetben az ütköző jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.

Szerző

Halálos baleset: kerékpárost gázoltak Kisújszálláson

Publikálás dátuma
2018.04.11. 19:03
Illusztráció: Shutterstock
A helyszínen meghalt az a kerékpáros, akit Kisújszálláson elütött egy autós - a baleset körülményeit még nem sikerült tisztázni, írja a police.hu.

Egy kerékpáros eddig tisztázatlan okból egy személygépkocsi elé kanyarodott, mely elgázolta őt szerdán 16 óra 15 perc körül. A balesetben a kerékpáros férfi a helyszínen - Kisújszállás belterületén, a Petőfi utcában - életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A forgalmat a környező utcákba terelik.

Szerző