Meghalt egy motoros Szegeden

Publikálás dátuma
2018.04.20. 10:04
MTI Fotó: Donka Ferenc

A helyszínen meghalt az a motoros, akit személygépkocsi gázolt el péntek reggel Szegeden - közölte a rendőrség honlapján. A helyszínelés idejére a Móravárosi körutat lezárták.

Szerző
Frissítve: 2018.04.20. 12:09

Leomlott az állvány, szörnyethalt két munkás a Nagytétényi úton

Publikálás dátuma
2018.04.19. 18:02
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Leesett két munkás egy állványzatról Budafokon, mindketten meghaltak - közölte a rendőrség honlapján. A baleset egy Nagytétényi úti épületfelújítás területén történt, amelynek körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja. Az ATV információi szerint az ELTE Nagytétényi úti kollégiumának felújítása során használt állvány leszakadt.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az ELTE azt közölte, hogy az intézmény Nagytétényi úti kollégiumának felújításán egy leszakadó függőhíd okozta a balesetet - informál az MTI. A kollégiumban tavaly június óta tart az energetikai felújítás, az érintett munkaterületet az ELTE "teljes felelősséggel" adta át a fővállalkozónak.  Közölték azt is, hogy a rendőrségi vizsgálat lezártáig bővebb információval nem tudnak szolgálni.   Az egyetem részvétét fejezi ki, és egyeztet az elhunytak családtagjaival a segítségnyújtás lehetőségeiről - olvasható a dokumentumban.

Szerző
Frissítve: 2018.04.19. 20:21

Ellopott őz került elő egy szőnyeg alól

Publikálás dátuma
2018.04.19. 17:12
Fotó: police.hu
Egy élő őzet próbált ellopni egy férfi, de lebukott - a tapolcai rendőrök vádemelés kezdeményezésével zárták az ellene folytatott nyomozást, írja a police.hu.

A Tapolcai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Monostorapáti belterületén igazoltattak februárban egy zárt tehergépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök átvizsgálták a jármű hátsó csomagterét is, ahol egy nagy régi szőnyeget találtak. Alatta egy élő őzbak feküdt, melynek lábai zsinórral össze voltak kötözve.

Az 54 éves raposkai lakost a rendőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Az őzet a helyi erdész sértetlenül szabadon engedte az illetékes vadásztársaság területén.

A tapolcai rendőrök a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban fejezték be, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Szerző