Egy középkorú asszony halt meg a 3-as főúton (fotó)

Publikálás dátuma
2018.04.24. 09:53
Forrás: police.hu

Keddre virradó éjszaka, éjfél körül két személygépkocsi ütközött össze a 3-as főút 64-es kilométerében, Hort és Hatvan között. A baleset következtében egy 44 éves nő életét vesztette, két személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították - infromál a police.hu. 

Szerző
Frissítve: 2018.04.24. 11:36

Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

Publikálás dátuma
2018.04.23. 19:34
Fotó: Shutterstock
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék hétfőn nem jogerősen azt a férfit, aki egy fejszével agyonverte a szomszédját 2016 májusában, a baranyai Túronyban - közölte a bíróság a honlapján.

Azt írták: a vádlott a cselekmény napján azért ment át német állampolgárságú áldozatához, hogy házának melléképületéből megszerezze a fűnyíróját és más ingóságait. A fejszével többször is megütötte az idős embert, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.

A férfi a tettét követően magához vette áldozata pénztárcáját, 13 ezer forint értékű, forgalomból kivont német márkáját, és távozott. Otthonában kivette a tárcában talált 22 ezer forintot, az okiratokat elégette.

A vádlott az éjszaka folyamán visszament a helyszínre, hogy megpróbálja eltüntetni a bűncselekmény nyomait. Ekkor további ingóságokat tulajdonított el mintegy 100 ezer forint értékben.

A férfit a törvényszék nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölésben és közokirattal visszaélésben mondta ki bűnösnek. Büntetéséből legkorábban 30 év múlva szabadulhat feltételesen és 10 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától.

A per a vádlott és védőjének fellebbezése miatt a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik.

Szerző

Halál a 4-esen: kigyulladt egy autó az óriási ütközéstől

Publikálás dátuma
2018.04.23. 17:03
Illusztráció: Shutterstock
Halálos baleset történt Cegléd és Abony között, a 4-es úton. Kamionnal ütközött össze egy személyautó, az utóbbi vezetője a helyszínen meghalt - írja a police.hu.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt hétfőn 14 órakor Abony külterületén, a 4-es út 78+350 kilométerszelvényében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi és egy kamion ütközött. Az ütközés következtében a személygépjármű kigyulladt, a lángokat a ceglédi tűzoltók kiérkezéséig a helyszínen tartózkodók eloltották, tudta meg az MTI.

A baleset következtében a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szerző
Frissítve: 2018.04.24. 00:12