Tűz a kilencediken

Tűz ütött ki szombaton hajnalban Győrben egy társasház kilencedik emeleti lakásában, a lépcsőház lakóit kimenekítették a tűzoltók, ketten füstmérgezést szenvedtek - közölte a katasztrófavédelem.

A tájékoztatás szerint a tűz egy Lajta úti társasház egyik lakásában keletkezett, ahol berendezési tárgyak égtek egy szobában és az előszobában.

A győri, a csornai, a pannonhalmi és a lébényi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, és eloltották a tüzet. Az oltás során egy embert az égő lakás erkélyéről menekítettek ki. Más lakásra nem terjedtek át a lángok, de mivel a lépcsőház füsttel telítődött, harminchat lakónak ideiglenesen el kellett hagynia az otthonát.

Két embert füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállítottak a mentők.

Szerző
Témák
tűz Győr

Lángra kapott egy miskolci vonat

Publikálás dátuma
2018.04.27. 11:14
Illusztráció: Népszava

Kigyulladt egy dízel motorvonat a miskolci pályaudvaron - írja a katasztrofavedelem.hu. A padozat alatt keletkezett tűz, amelyet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a miskolci hivatásos tűzoltók fojtottak el.

A szerelvényen és a peronon szerencsére nem tartózkodtak utasok.

Szerző

Alig virradt, máris két halott az utakon - Kamionnal ütköztek a 4-esen

Publikálás dátuma
2018.04.27. 09:31
A helyszín - Forrás: Google Street View

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kora reggel Kisújszállás külterületén a 4-es számú főút 142. kilométerszelvényében. Eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze. A balesetben a mikrobuszban utazó két személy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Szerző