Holt lelkek

Egy hölgy ajánlott levelet akart felvenni a tököli postahivatalban, de nem adták oda neki. Egyszerűen azért, mert a beírókönyv szerint ő már meghalt. Hosszas procedúra után sikerült csak bebizonyítania, hogy még az árnyékvilág levegőjét szívja. Az ehhez hasonló tartalmú sztori nem ritka manapság hazánkban. Gondoljunk csak a választások idejére. Akkor ugyanis egy ravatalozóból kétszáz lélek járulhatott az urnák elé.

Ötvenmilliós Fidesz számla Vásárhelyen

Havonta hárommillió forintot, összesen több mint negyvennyolcmilliót költött el étteremszámlákra Hódmezővásárhely előző, fideszes vezetése - tudta meg az RTL Klub. Az nem derült ki, hogy pontosan kik fogyasztottak ilyen mennyiségben, a számlákon csak annyi szerepel: "a tisztségviselők étkeztetése". Márki-Zay Péter polgármester februári választási győzelme után közölte, hogy átnézi az előző városvezetés szerződéseit. 

Szerző
Témák
Vásárhely

Lázár: házon belül is szurkoltak ellenem

Lázár János szerint sokan szorítottak a Fideszen belül is azért, hogy a februári ellenzéki hódmezővásárhelyi győzelem után ő is megbukjon a parlamenti választáson és eltűnjön a politikából - idézte a kancelláriaminisztert az mfor.hu. Lázár parlamenti mandátumának átvételekor ugyanakkor nem részletezte, kik voltak a "házon belüli" ellenlábasai, de hozzátette: "A választóknak hála, ez nem így történt. Visszatértem, maradok és küzdök tovább".

Szerző