Halál a 44-esen - Megint kamion

Publikálás dátuma
2018.05.03. 21:06
Illusztráció/Fotó: Tóth Péter

Halálos baleset történt a 44-es főúton a Bács-Kiskun megyei Lakitelek közelében csütörtök késő délután - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. A közlemény szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze a 44-es főút 29-es kilométerénél. A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az ütközésben egy másik ember megsérült.Szerző
Frissítve: 2018.05.04. 00:00

Nem tudott kitolatni, megverte a házaspárt

Gyorsított eljárásban állított bíróság elé a kaposvári ügyészség egy férfit, aki egy áruház parkolójában vert meg egy házaspárt. A vádlott a hipermarket főbejárata előtt állt meg autójával, majd amikor végzett a vásárlással, megpróbált kitolatni a parkolóhelyről. Egy házaspár azonban éppen akkor sétált el a kocsija mögött, és hogy ne üsse el őket, a férj ráütött az autó hátsó szélvédőjére. Kárt ugyan nem okozott, de feldühített az autóst, aki kiszállt, s ököllel többször is fejen ütötte. A feleség megpróbálta megvédeni a párját, mire a férfi combon rúgta – őrjöngésének végül a kocsiban ülő anyja vetett véget.

A bíróságon a vádlott elismerte és megbánta tettét, így a grémium – az ügyészséggel egyetértve – pénzbüntetést szabott ki rá.

Szerző

Tűzoltóautó borult egy kisbuszra, meghalt egy ember

Ráborult egy emelőkosaras tűzoltó jármű egy kisbuszra Budapest XI. kerületében csütörtök délután, a kisbuszban egy ember meghalt - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: a baleset a Nagyszőlős utca és a Budaörsi út kereszteződésében történt, a tűzoltók egy tűzesethez vonultak kék lámpával, szirénázva, amikor oldalára borult a több tíztonnás gépjármű. A kisbuszban egy ember ült, ő a helyszínen meghalt. A tűzoltóautóban nem sérült meg senki. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Szerző