Vége Verratti szezonjának

Publikálás dátuma
2018.05.04. 07:57
Fotó: AFP/Gabriel Bouys

Lágyéksérülése miatt már nem játszhat ebben az idényben Marco Verratti, a Paris Saint-Germain olasz futballistája. A válogatott középpályás közelítőizmát már meg is műtötték. A bajnoki címét már bebiztosító PSG kedden döntőt játszik a Francia Kupában a harmadik ligás Les Herbiers ellen.

Szerző

Guardiola majdnem Newcastle-ba szerződött

Publikálás dátuma
2018.05.04. 07:56

Josep Guardiola majdnem a Newcastle labdarúgója lett. A Manchester City szakvezetője egy dokumentumfilmben elárulta, hogy 2001-ben szeretett volna a csapathoz szerződni, de az együttes akkori trénere, Bobby Robson nem tartott igényt rá, ezért Bresciába szerződött.

Szerző
Témák
Pep Guardiola

Tiltakozás az új sorozatok ellen

Az európai élbajnokságok vezetői nem értenek egyet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökével, Gianni Infantinóval, aki két új versenysorozat létrehozását szorgalmazza. Az angol Premier League-et és a spanyol La Ligát is magában foglaló szervezet csütörtökön egységes fellépésre szólította fel az érintetteket a kibővített klubvilágbajnokság, valamint a globális Nemzetek Ligájának javaslata ellen. Az április óta fokozatosan kiszivárgó hírek szerint a FIFA – Infantino javaslatára – jelentősen bővítené a klubvilágbajnokság mezőnyét, illetve 2021-től létrehozna egy mini-világbajnokságot. Ezeket egy – egyelőre ismeretlen – befektetői csoport 25 milliárd dollárral támogatná.

Szerző
Témák
FIFA