Folyékony bitumen öntötte el az M30-as sztrádát

Kamion borult fel az autópályán Ónod mellett, rakománya az úttestre ömlött.

Mindkét irányban lezárták az M30-as autópálya Ónod és Sajópetri közötti szakaszát, ahol egy kamion borult fel pénteken délután.

A balesetben a sofőr is megsérült – őt mentők látják el – folyékony bitumen rakománya pedig az autópálya másik oldalára dőlt, teljes torlaszt hozva létre. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szerint a balesetet egy defekt okozta, a kamion ezután a szalagkorlátnak ütközött majd felborult.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon Miskolc felé mindkét sávot lezárták .A forgalom a leállósávon, rendőri irányítás mellett halad, míg a főváros irányában a külső- és leállósávon mehetnek az autók, írja az MTI.

Szerző

Rendőrautó tört rommá egy karambolban Budapesten (fotó)

Publikálás dátuma
2018.05.18. 10:59
Forrás: Facebook/BKK
Baleset történt a Szilágyi Erzsébet fasorban a Nyúl utcánál a Széll Kálmán tér felé - írja Facebook-oldalán a BKK. A közzétett posztból a megváltozott közlekedési információkon túl a fotóból az is kiderül, hogy egy rendőrautó ütközött össze egy luxusautóval. A kár mondhatni, jelentős.

Megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött 

Eddig tisztázatlan körülmények között 2018. május 18-án 7 óra 30 perc körül, egy megkülönböztető jelzést használó rendőrautó összeütközött egy személyautóval Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Nyúl utca kereszteződésében - közölte a BRFK a police.hu-n. A balesetben két járőr könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző

Százmilliót tüntetett el a mohó ingatlanügynök

Publikálás dátuma
2018.05.18. 10:32
Shutterstock illusztráció
A nőre két lakás árát bízták, ennek jó része viszont saját bankszámláján kötött ki.

Sikkasztás miatt felelhet egy 29 éves váci nő, aki egy cég ügyvezetőjeként értékesített budapesti ingatlanokat.

A gyanúsított vállalkozására tavaly augusztusban két nagy értékű épület eladását bízták, ő azonban októberben közel 100 millió forintot utalt át a befolyó összegből saját bankszámlájára, a cég társtulajdonosának tudta nélkül.

Hogy biztosítsa magát, a nő később egy másik saját számlára is továbbutalta az összeget, de ez sem jelentett tartós védelmet: május 16-án gyanúsítottként hallgatták ki a BRFK gazdasági bűnözés elleni főosztályának nyomozói, majd indítványozták előzetes letartóztatását is, írja a police. hu.

Szerző