Füstölt egy pince a körúton

Publikálás dátuma
2018.05.22. 10:44
Illusztráció: instantstreetview.com

Egy elektromos vezeték hibája miatt kisebb füst volt Budapesten, a József körút egyik áruházának pincéjében - írja a katasztrófavédelem. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, az épület átvizsgálásának idejére az áruházat kiürítették. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szerző
Témák
tűz füst

Lángolt az autó reggel Kőbányán

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kisteherautó Budapest X. kerületében, a Fehér közben. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Szerző
Témák
autó tűz Kőbánya

Kigyulladt egy gyerekeket szállító busz az M0-áson (fotók)

Publikálás dátuma
2018.05.21. 22:40
MTI Fotók: Lakatos Péter
Kigyulladt egy autóbusz az M0-s autóúton Pécel közelében hétfő este, nem sérült meg senki, az érintett szakaszt az oltás idejére lezárták - tájékoztatta a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-t.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében az áll: eddig tisztázatlan okból kigyulladt egy autóbusz az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető irányában a 48-as kilométernél, Pécel közelében. A tűzoltás idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: az autóbusz teljes terjedelmében égett. A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg átvizsgálják a járművet és visszahűtik a fém alkatrészeket. Mindenki elhagyta időben a buszt, nem sérült meg senki. Hozzátette: az első információk szerint egy kirándulókat szállító buszról van szó.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője közölte, hogy a buszon 32 gyerek és 5 kísérő felnőtt utazott.

Szerző