Építsük fel a nemzeti kapitalizmust!

Isten kegyelméből ismét hatalomra került nemzeti kormányzatunk a trafikok államosított újraosztásával kezdett, és mára a magyar föld javainak többségét magyar kézbe juttató politikája gyökeres változásokat ért el a magyar faj gazdasági megerősítésében. Szinte nincs is már olyan területe az életünknek, ami nem a nemzeti érzelmű magyarok kezében van, a földektől a sajtón át az utolsó falu nincstelenjeinek ételosztásáig. Mindez a nemzet felemelkedése felé vezető úton való előre haladást jelenti, amit csak egy Szent Istvánhoz mérhető nagyságú vezér tud irányítani. Isten megadta nekünk a vezérünket, aki miatt már az egész világban irigyelnek, mert új jövő felé viheti az elpuhult Nyugatot is, lebontva a liberális demokráciák színpadát. A célunk az, hogy a nemzeti társadalom tovább szilárduljon, és összefogással megvédjük az országot és vezérünket az áruló Soros hazai és külföldi bérenceinek aknamunkájától.

De ez csak a kezdete a kibontakozó permanens sikersorozatnak.

Ahogyan másutt - például az erkölcsösebb berendezkedésű finneknél, vagy a demokrácia mintájának tartott Amerikában- is van, külön árusítási jogként lehet majd értékesíteni az alkoholeladást, vagy akár a húsellátást, a kenyérrel, csecsemőholmival való kereskedést, és így tovább. Ha a több ezer féle árucikkből csak néhány tucatnyit kiveszünk, és az arra érdemeseknek újraosztjuk, újabb magyar emberek tízezreit tesszük tulajdonosokká, azaz ez a „nemzeti piaci ésszerűsítési program” (a továbbiakban: NEPIPO) lényegében a válságba jutott nyugati kapitalizmus meghaladásához, a nemzeti kapitalista társadalom létrehozásához vezet.

Természetesen vigyázni kell arra, hogy a nem nemzeti érzelműek ne szerezhessék meg a nemzet javait – tudni kell, hogy ki kiféle. Ezért a nemzet önvédelmét szolgáló információszerzést önkéntesekkel is meg kell erősíteni. Ezeket az önkénteseket a „nemzet támasza” címmel kell jutalmazni. A közszellemet javítja, ha a magyar közéletben amúgy sem kedvelt „uram” kifejezést is felcseréljük például a „nemzettárs” szóra. Ez demokratikusabb is, hiszen az uram kifejezés alá- és fölérendeltségre utal, míg a nemzettárs a közös sorsot, az egymással való szolidaritást fejezi ki.

Sajnálatos, hogy egy ideig még lesznek, akik nem értik meg új társadalmunk magasabb erkölcsiségét, és itthon és külföldön is megpróbálják lejáratni, a pusztulóban lévő nyugati demokrácia világához viszonyítani az itthon történteket.

Persze a magyar születésénél fogva nagylelkű is. Nemzeti Tisztánlátási Hivatal felállításával segítjük azokat, akik „más kultúrába” születtek, hogy megérthessék népünk lelkét. Természetesen megszüntetjük a nemzetet megosztó választási komédiákat. Egyetlen vezérünk lesz, akit akár kormányzónak, elnöknek vagy királynak is kikiálthatunk egy kétharmados alkotmányos döntéssel. A lényeg az, hogy magyar földön ő irányítja majd a történelem alakulását.

Lehetséges, hogy maradnak még értetlenek és idegenszívűek – nekik majd „nemzeti léleképítő táborokat” kell felállítani, amelyekben intenzív módon tanítjuk meg, hogy mit jelent a magyarok istene.

A legfontosabb célok egyike ifjúságunk magyar lelkületének erősítése. Ezen a területen egy egész nevelési rendszert kell felépíteni. Kezdődik azzal, hogy a vérmagyar családban születő gyermeknek „a nemzet gyermeke” cím és juttatás jár, cserében azért, hogy megkeresztelik. Ha a kívánt utat járja, akkor Nemzeti Ösztöndíjat kaphat és továbbtanulhat annak, amire a nemzetnek szüksége lesz. A legkiválóbbak akár külföldre is eljuthatnak, ha az a nemzet számára hasznos.

Itthon mindenkinek lesz munkája – egy felállítandó Nemzeti Munkaerő-gazdálkodási Hivatal gondoskodik arról, hogy mindenki haláláig dolgozzon a nemzetért, a munkakerülőket pedig megbüntetik. Ha munka kell, akkor ásóval-lapáttal megássuk majd a Duna-Tisza csatornát is, amit 300 év alatt nem tudtak megvalósítani. Mi megcsináljuk, és ez is új rendszerünk kivételes alkotóképességét bizonyítja.

Akár akarjuk, akár nem, példaképévé leszünk a feltörekvő országoknak, hiszen önmagunk erejéből válunk a legfejlettebb országgá. Egyetemeinkre ezrével jönnek majd a külföldi diákok, akik a „magyar csoda” titkait keresik. Általuk akár az egész világot is új útra visszük, hiszen követni fognak bennünket. Beteljesül a prófécia: a magyarok Krisztus népe, és küldetésük átvezetni az emberiséget a világ most kezdődő, magasabb rendű erkölcsi értékekre épülő korszakába.

Szerző
2018.05.23 08:01

A macedón menekült hete

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy börtönbüntetésre ítélt macedón miniszterelnök, aki a börtön helyett Budapestet és a szabadságot választotta. Jobb ma egy menedékjog, mint holnap egy cella alapon. De hol volt? És hol nem volt? Közben pedig vajon ki segítette, netán vitte egyik helyről a másikra?  
Íme, a dodonai válasz: Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte, hogy „a magyar állami hatóságoknak semmi köze ahhoz nem volt, hogy a volt macedón miniszterelnök saját államának területét elhagyta.” 
Csakhogy ezt nem is állította senki. Annál inkább azt, hogy miután Gruevszki valahogy kijutott Macedóniából, a magyar állam mégiscsak kinyújtotta feléje Orbán Viktor segítő kezét. Vagy autóját. Vagy repülőgépét.
Szorosan felsorakozott Gulyás mögé Hidvéghi Balázs, a Fidesz előretolt kommunikációs igazgatója. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában úgy reagált az albán sajtó értesülésére – amely szerint a volt kormányfőt az albániai magyar nagykövetség autójával magyar diplomaták szállították tovább –, hogy ezt Gulyás Gergely már cáfolta, hiszen megmondta, hogy a magyar kormány nem működött közre Gruevszki Macedóniából történt távozásában.
Abban viszont minden jel szerint nagyon is közreműködött, hogy aztán idetaláljon Budapestre. Gulyás délelőtt még nem tudhatta, mit ír majd az albán média délután, így azt előre nem is cáfolhatta. Főleg, hogy a magyarok nem Macedóniából csempészték ki Gruevszkit, hanem már Albániából Montenegróba. Hogy onnét hová vitték és hogyan, azt egyelőre nem tudjuk, mivel azonban közben az is kiderült, hogy az Orbán Viktort gyakran szállító magánrepülő Belgrádban járt, márpedig ott éppen nem volt semmilyen futballmeccs, elképzelhető, hogy Gruevszki luxus menekülő járművet is kapott tőlünk. 
Az igazság körmönfont kerülgetésére, vagyis a hazug mellébeszélésre Gulyás Gergely egy másik közlése is jó példa. Mint mondta, Gruevszki „egy magyar külképviseleten tett szándéknyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy menedékjog iránti kérelmet kíván benyújtani.”
A törvény azonban ilyen szándéknyilatkozatot nem ismer. Lehet, persze, hogy a nyilatkozat csupán egy SMS volt, amely úgy szólt, hogy „Viktor, segíts! Nikola”, de akármit szándékozott is kérni Gruevszki akárhol, menedékkérelmet csakis Magyarországon adhat be. Ehhez pedig ide kellett hozni. És ezt a szívességet a magyar kormány, úgy látszik, készségesen megtette. Amire az amerikai külügyminisztérium szóvivője azt sürgette, hogy Gruevszkit adjuk ki Macedóniának, hiszen ott átlátható és alapos eljárásban ítélték jogerős börtönbüntetésre. Hidvéghi az ezt firtató kérdésre így válaszolt: az amerikaiak „egy szuverén ország belügyeibe avatkoznak be ezzel a nyilatkozattal.”
Ne már! Az amerikai nyilatkozat ugyanis csupán reakció arra, hogy Magyarország egy Macedónia nevű független ország belügyeibe avatkozott be azzal, hogy idemenekített egy börtönbüntetésre ítélt politikust. Így tiszteli az Orbán-kormány a szuverén nemzetállamok függetlenségét.
2018.11.17 08:17
Frissítve: 2018.11.18 09:05

Körvadászat polgármesterekre

Vadásznemzet vagyunk, nem kétséges. Kezdődött a csodaszarvast űző Hunorral és Magyarral, tart egészen Semjén szarvasáig. „Száll a madár, ágrul ágra,/ Száll az ének, szájrul szájra”, nálunk mindig vadásznak valamire, valakire. Változó sikerrel, mert a lúzer Hunor és Magyar a szarvasnak bottal ütötte a nyomát, és nem elég, hogy eltévedtek, még meg is kellett nősülniük. Bezzeg Semjén! Igaz, ő jobban fel volt szerelkezve: esetében egy egész helikopter szállt ágrul ágra.
Most nagyszabású, országos körvadászat indul. Ezúttal ellenzéki polgármesterekre. A barázdásbálnák és a hegyi gorillák úgyis lekerültek nemrég a kihalással fenyegetett fajok listájáról, megürült helyükre majd odaírják a magyar ellenzéki polgármestereket. Eddig se voltak népszerűek kormánykörökben, de valahogy elviselték, hogy ilyen állatfaj is van. Arról azért gondoskodtak, nehogy túlszaporodjanak. Most stratégiaváltás van: ki akarják irtani őket.
A körvadászat nemcsak az önkormányzati kampány előjátéka. Többről van szó. Az ellenzéki polgármester folyamatos veszélyt jelent. Különösen szúrja a szemet vidéken, amit a Fidesz saját hitbizományának tekint. Morognak a fideszes településvezetők is: az önkormányzati vagyont és intézményeket elrabolták, az egykori autonómia romokban, a lakosok mégis az ő fülüket rágják, ha nincs szaktanár az iskolában, altatóorvos a kórházban. Kezd elegük lenni. Még az kéne, hogy összedugják a fejüket szókimondóbb ellenzéki kollégáikkal! 
A polgármestereket mintha nem is sújtaná annyira a politikusokat övező általános bizalmatlanság. Megjelent a várakozás: hátha ezek fognának össze valami országos kezdeményezésben, ha már a pártoknak nemigen sikerült. Van abban új Messiás-várás, de némi valódi lehetőség is, hogy sokan remélik: majd Márki-Zay, Botka, Gémesi, Wittinghof meg a többiek, a pestiek is, együtt zászlót bonthatnak egy demokratikus mozgalomban, amelyben a pártok is önfeladás nélkül helyet találnak.„Összenő, ami összetartozik?”- riadozik a kormánylap, Botka és Márki-Zay találkozásának hírére. A Magyar Idők – bevált embervadászati szaklap - már augusztusban felírta a receptet. Botkára mondta, de a többire is értendő: „jobboldali szakértők szerint előbb akciót kell indítani Botka ellen – meg kell akadályozni, hogy polgármesterjelölt lehessen”.
És indul a körvadászat. Megint Arany szavaival: „Minden zugot megüldöznek,/ Minden bokrot átaldöfnek”. Nagy hallalival kezdődik, a mameluk sajtó szó szerint ugyanazokat a szövegeket rikoltja. Márki-Zay migráns- és cigánysimogató. Gémesi a felelős a szemétbotrányért, lehet, hogy éjszaka titkon kukákat is borogat. Botka a nemzetellenes parkolási világösszeesküvés része, mert apparátusa ingyen parkolóhelyet adott az önkormányzatban, a hatóságoknál dolgozóknak. 
Ha már imígyen felverték a vadat, a hajtók – a helyi Fidesz-aktivisták - szűkülő körben megpróbálják fárasztani és bekeríteni. Minden napra jut rágalmazó szórólap, aláírásgyűjtés, („Akarja-e Ön, hogy Botka László segítségével közvetlen környezetébe migránsokat telepítsenek?”), „monnyonle” sajtótájékoztató, balhé a testületben. Aztán jönnek az igazi vadászok – a nagypolitika emberei, kormányhivatalok, hatóságok -, és lőnek.
Mindegy, hogy mivel. Ha ezzel nem találnak, akkor majd amazzal. Botka esetében inkább Münchhausen báró meséjét követik, aki egyszer valódi töltény híján cseresznyemagokkal lődözött a puskájából. Ez a parkolási sztori még csak cseresznyemagnyi sincs, minden városban hasonló a gyakorlat, de első fokon a bíróság mégis felfüggesztett börtönre ítélte a jegyzőt és az alpolgármestert. Ahol vadásznak, ott lőnek is. Nem tudom, túl sok, vagy túl kevés parkolóbérletet osztottak-e (öt év alatt 300-at, tehát évi 60-at), de hogy az Elios országában épp a maffiaállam képviselői maffiázzák le emiatt a teljes szegedi vezetést, az azért arcpirító. Főleg, hogy hang nélkül átvette és használta a bérletét a később vádat emelő ügyészség, a rendőrség, a bíróság, rendszeresen két tucat fideszes és KDNP-s politikus, köztük a helyi Fidesz-szervezet elnöke. Aki tavaly kénytelen volt elismerni, hogy a kormányhivatal vezetőjeként sem látott ebben semmi szabálytalant. Na jó, de akkor még nem volt nála a vadászpuskája!
Gémesit egyenesen a kormány bűnével vádolják. Nem ő, hanem az állam hozta létre a szemétügyi KLIK-et: a nagy állami kuka-holdingot, centralizálási mániától hajtva és üzletet szimatolva. Amely aztán még az ombudsman hivatalos jelentése szerint is képtelen volt feladatát ellátni, a szemétdíjat sem számlázta rendesen, így aztán adósa maradt az önkormányzati szemétszállítóknak. A Pest és Nógrád megyében működő ettől be is csődölt (nem egyedül), nem volt pénze munkabérre és üzemanyagra sem. És ki a hibás? Naná, hogy Gémesi. Mint nyilatkozták, bizonyosan „politikai érdekből leállította a szemétszállítást”.
Az urak vadásznak. Könnyen jön a vadászbaleset. A fél ország betévedt a golyózáporba. Nem tudta, hogy vadászterületen él. Azt hitte, ez a hazája. Már késő kimenekülni. A hajtók figyelmeztetően sziszegnek: Fel ne állj! Ki ne dugd a fejed!
2018.11.17 08:16
Frissítve: 2018.11.18 09:04