Több mint hússzor szúrtak meg egy taxist hajnalban

Publikálás dátuma
2018.05.25 10:41
Illusztráció: Vajda József

Többször megszúrtak egy taxisofőrt péntekre virradóra Budapesten, a XX. kerületi Ady Endre téren - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a nyomozók megkezdték az adatgyűjtést, a tettes felkutatását. A helyszíni szemle folyamatban van - írták.

24.hu úgy tudja, a taxis a Nagyvárad téren vett fel egy utast, akit Pesterzsébetre vitt, itt késelte meg az utas. A támadó több mint húsz késszúrást ejtett áldozatán. A sofőrt életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Az M1 információi szerint a sofőr jelenleg életveszélyes állapotban van. A támadás után rádión kért segítséget. Húszezer forintot zsákmányolt az ismeretlen tettes.

A késelő elmenekült a helyszínről.

Fotó: Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Szerző
Frissítve: 2018.05.25 13:59

Levélben kért szökéshez fegyvert a Teréz körúti robbantó

Publikálás dátuma
2019.04.19 18:50
P. László lába
Fotó: Molnár Ádám/ Népszava
A Bors úgy tudja, P. László a terveiről szóló levelét egy zsebkendőben, egy beszélő során akarta húgának adni.
Egy kézzel írt levelet találtak a Teréz körúti robbantásért jogerősen elítélt P. László zárkájában, amiben azt kéri húgától, juttasson el neki fegyvert és lőszereket, mert meg akar szökni - tudta meg a Bors. Az akcióban egy drón bevetését is tervezte a férfi.
A 27 éves férfit jelenleg a Váci Fegyházban őrzik, minden percét kamerák előtt kell töltenie. A lap úgy tudja, terveiről szóló levelét egy zsebkendőbe csomagolva, az egyik beszélő során akarta átadni testvérének.
P. Lászlót idén márciusban ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre - vagyis legkorábban 30 év múlva szabadulhat -, amiért 2016 szeptemberében a Teréz körúton működésbe hozott egy pokolgépet, amivel életveszélyesen megsebesített két rendőrt.

Elcsapott egy budapesti oszlopot egy szlovák turistabusz, ketten megsérültek (fotó)

Publikálás dátuma
2019.04.19 14:06

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Kis híján a járműre dőlt a megroggyant szerkezet a hajnali baleset után.
Oszlopnak csapódott szlovákiai turistabusz Budapesten, a Thököly úton péntek hajnalban. A buszban ketten könnyebben megsérültek.
Frissítve: 2019.04.19 14:41