Hosszú-Tusup háború zajlik a közösségi médiában

Publikálás dátuma
2018.05.25. 10:47
Április végén Shane Tusup 30. születésnapján Illusztráció: Facebook/Shane Tusup
Eltűnt a közösségi oldalról Hosszú Katinka profilja, azok után, hogy bejelentette magánéletileg és szakmailag is szétválnak Shane Tusuppal. Az edző este nyílt levelet tett közzé, amelyben megerősíti a hírt, és részletekbe is beavatta a rajongókat.

Mint megírtuk, Hosszú Katinka csütörtökön a Facebook-oldalán jelentette be, nem sikerült rendezniük a magánéleti problémáikat, ezért a továbbiakban nem Shane Tusup irányítja a felkészülését. Ez a poszt már nem látható, mert a háromszoros olimpiai bajnok úszó profilja eltűnt a közösségi oldalról.

Este Shane Tusup egy nyílt levelet tett közzé a Facebook-oldalán, amelyben megerősítette, "személyes okok" miatt a magánéletben és a munkában is szétválnak. Mint írta, a rajongók megérdemlik az igazságot: a "személyes okok" a megcsalást takarják. "Katinka bevallotta, hogy lerombolta a házasságunk szentségét, kilépett a házasságunkból azzal, hogy lefeküdt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel."

A levél szerint Hosszú Katinka a húsvéti hétvégén robbantotta a bombát, ő azonban megpróbált megbocsátani neki, azonban másodszor is megcsalta, ahonnan már nem volt visszaút. Shane Tusup azt írta, már azt is megkérdőjelezi, hogy az együtt töltött tíz évben az úszónő elköteleződése valódi volt-e, a kapcsolatuk hazugságon alapult. "Azt hiszem, sosem engem szeretett, csak az odaadásomat."

Péntek reggel Hosszú Katinka az Instagramon az írta, a Facebook-oldalát, amelyet a férjével ketten kezeltek, törölték.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Szerző