Nyolc autó ütközött az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.05.30. 20:39
Népszava fotó/Illusztráció

Nyolc autó ütközött az M0-ás autóút M3-as felé vezető oldalán Szigetszentmiklós térségében – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az MTI-nek a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a 19-es kilométernél történt a baleset, amelyben az elsődleges információk szerint egy ember sérült meg. Az útszakaszon 5-6 kilométeres torlódás alakult ki – tette hozzá Csámpai Attila.

A rendőrség később tudatta, hogy a baleseti helyszínelése és műszaki mentés véget ért, így a forgalom valamennyi sávon megindult.

Szerző
Frissítve: 2018.05.30. 23:08

Gyáli autós üldözés: három férfi előzetesbe került

Publikálás dátuma
2018.05.30. 20:30
Fotó: Police.hu

Elrendelte a bíróság annak a három férfinak az előzetes letartóztatását, akiket a Gyálon történt bántalmazás ügyében, emberölés kísérletének gyanúja miatt vettek őrizetbe – közölte a rendőrség a Police.hu oldalon.

Mint megírtuk, Gyálon szombaton délután tört ki verekedés három jármű ütközését követően, egy ember pedig feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövéseket is leadott. A Blikk úgy tudja, gyanús ingatlanügyletek állhatnak a háttérben.

A rendőrség kedden tudatta, hogy kihallgattak három gyáli férfit, majd őrizetbe vették őket. További négy embert és egy fiatal fiút felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt hallgattak ki, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

A Pest Megyei Főügyészség közleményében azt írta, a három férfi társaival az egyik haragosukat üldözte, akit autóval leszorítottak az úttestről. Ő azért, hogy az ütközést elkerülje, az útszéli árokba hajtott. Az üldözők egy másik járművel az árokba zuhant autónak hajtottak úgy, hogy teljesen elzárták a vezető oldali ajtaját. Ezt követően a férfiak kiszálltak az autókból, és – különböző szúró- és vágóeszközökkel, illetve gumilövedékes fegyverrel – az üldözöttre támadtak.

Szerző

Lángra kapott több autó is Dél-Budán

Publikálás dátuma
2018.05.30. 18:31
Valahol itt történt a tűzeset. Kép: Google StreetView

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Bogdánfy utcában szerda délután - tájékoztat a Katasztrófavédelem. A lángok két másik parkoló autóra is átterjedtek.

A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. A helyszínen a munkálatok idején forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szerző
Témák
Budapest tűzeset