Nyolc autó ütközött az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.05.30 20:39
Népszava fotó/Illusztráció

Nyolc autó ütközött az M0-ás autóút M3-as felé vezető oldalán Szigetszentmiklós térségében – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az MTI-nek a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a 19-es kilométernél történt a baleset, amelyben az elsődleges információk szerint egy ember sérült meg. Az útszakaszon 5-6 kilométeres torlódás alakult ki – tette hozzá Csámpai Attila.

A rendőrség később tudatta, hogy a baleseti helyszínelése és műszaki mentés véget ért, így a forgalom valamennyi sávon megindult.

Szerző
Frissítve: 2018.05.30 23:08

Hét körözés volt érvényben az 50 éves nő ellen

Publikálás dátuma
2019.02.23 13:42
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A budapesti nyomozók elfogták azt a középkorú nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2019. február 22-én 14 óra 50 perckor igazoltatták egy autó utasát Budapest XX. kerületében. Az igazoltatás során a nő nem a valódi adatait adta meg, ezért előállították a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára - közölte a police.hu.   A nyomozók megállapították, hogy az 50 éves budapesti L. Rózsát több budapesti rendőrkapitányság, a Fővárosi Törvényszék és a Pesti Központi Kerületi Bíróság is több bűncselekmény miatt körözte. A nyomozók a nőt előállítását követően átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg. ​  

Villamosmegállóban landolt egy autós a Nagykörúton (fotó)

Publikálás dátuma
2019.02.23 11:38

Fotó: BKK / Facebook
Baleset történt a budapesti Nagykörúton a Király utcánál, közölte közösségi oldalán a Budapesti Közlekedési központ szombat reggel. A 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedett az Oktogon M és a Blaha Lujza tér M között.
A balesetről részleteket ugyan nem tettek közzé, de egy képet igen. Ezen az látszik, hogy egy autós valahogy a villamosmegállóba hajtott, és ott félig az utasoknak szánt részen, félig a sínen megállt.
Frissítve: 2019.02.23 12:04