Előfizetés

Lezárták az Erzsébet hidat baleset miatt

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a fővárosi Erzsébet hidat vasárnap délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Közlése szerint a budai hídfő közelében egy autószállító tréler és egy kisteherautó ütközött össze. A tréleren szállított autó az úttestre borult, azt a tulajdonosa már elszállíttatta a helyszínről. A balesetben senki sem sérült meg.

Busszal ütközött egy autó - Ketten meghaltak

Személygépkocsi autóbusszal ütközött vasárnap kora délután a 84-es számú főúton, Sárvár közelében, a balesetben két ember meghalt - közölte honlapján a rendőrség.

A karambol Sárvár és Gérce között, a főút 59-es kilométerszelvényében történt, a személyautó vezetője és utasa a helyszínen belehalt sérüléseibe, az autóbuszon ülők közül ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a Sárvár felől érkezőket Sitke, a Sárvár irányába tartókat Gérce belterületén át terelik.

Úton fekvő embert gázoltak halálra

Úton fekvő embert gázoltak halálra vasárnapra virradó hajnalban Péren - közölte a rendőrség honlapján.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Pér egyik utcájában közlekedő tehergépkocsi vezetője csak későn észlelte, hogy az úttesten fekszik egy férfi, és áthajtott rajta. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.