Előfizetés

Bombát találtak az Ötvenhatosok terénél Budapesten

Publikálás dátuma
2018.06.20. 20:51
Itt lesz lezárás csütörtökön. Illusztráció: Google Streetview
Bombát találtak építkezés közben szerdán Budapesten az Ötvenhatosok terén, csütörtök reggel az elszállítás idejére több házat, irodát kiürítenek a Dózsa György útnál, valamint több utcát lezárnak - közölte Markovics Zita, a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Egy 120 milliméter átmérőjű, feltételezhetően szovjet repeszromboló aknagránátot találtak, amely kilőtt állapotban van.

A robbanószerkezet elszállítását csütörtökön kezdik meg, a rendőrség reggel 9 órakor kezdi meg a környék kiürítését és az utcák lezárását. Összesen 12 társasházat, egy irodaházat és részlegesen egy idősotthont kell kiüríteni. Lezárják a Dózsa György utat az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor között, a gyalogosforgalmat pedig a Murányi utca és a Városligeti fasor között fogják korlátozni.

A bomba elszállítása a kiürítés után, várhatóan 10 órakor kezdődik, ezért a tűzszerészek azt kérik, hogy a közlekedők 10 órától kerüljék el a környéket

Hármas karambol az M3-ason

Publikálás dátuma
2018.06.20. 19:37
Illusztráció: Shutterstock

Összeütközött három személyautó szerda délután az M3-as autópálya fővárosi szakaszán - írja a Katasztrófavédelem. A karambol a városból kifelé vezető oldalon, a Széchenyi úti felüljáró előtt történt.

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A forgalom rendőri irányítás mellett csak két sávon halad, torlódásra lehet számítani.

Halál a 8-ason - Suzuki karambolozott teherautóval Somlójenőnél

Publikálás dátuma
2018.06.20. 18:48
Forrás: police.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. június 20-án kora délután a 8-as számú főúton, Somlójenő külterületén. Egy Suzuki típusú személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze, melynek során a személyautó vezetője, egy 68 éves kertai lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset szemléje és a műszaki mentés véget ért, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.