Halálos baleset: a szemközti sávban ütközött teherautóval a sofőr

Publikálás dátuma
2018.06.22. 19:56
Illusztráció: Shutterstock

Egy tehergépkocsi és egy személygépjármű ütközött össze, teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés - írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján péntek délután 4 óra körül a 37-es számú főút 70. kilométerszelvényében - a károlyfalvai elágazás közelében - egy személygépjármű áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy tehergépkocsival.

A balesetben a személyautót vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Vajdácska irányába elterelik.

Szerző

Karambol Balatonkenesénél – Mentőhelikoptert is riasztottak

Publikálás dátuma
2018.06.22. 18:49
Illusztráció: Shutterstock

Három autó és egy kamion karambolozott a 710-es főút 9-es kilométerénél – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A baleset sérültjeit a mentők vizsgálják. A helyszínre mentőhelikopter érkezik, ezért a főutat Balatonkenesénél teljes szélességében lezárták.

Szerző

Óriási pofonnal köszönte meg a mentők segítségét egy budapesti nő

Publikálás dátuma
2018.06.22. 16:51
FOTÓ: Népszava

Péntek hajnalban kétségbe esve kérte a mentők segítségét egy férfi Budapesten, mivel barátnője az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt elaludt, sőt ébreszthetetlenné vált. A bejelentő pár kudarcba fulladt ébresztési kísérlete után végül a gyorsan kiérkező esetkocsi személyzetének sikerült felkelteni a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette a mentőket és mindenki mást is – közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Sokat látott bajtársaink jól kezelték a helyzetet és igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó fiatalt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak. A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritikája is, amiben egy lóhoz hasonlította elhivatott kolléganőnket. Miután az alpári szavak süket fülekre találtak bajtársainknál, a lány nem látott más megoldást szavai nyomatékosítására, mint hogy egy irtózatos nagy pofont keverjen le a hivatását gyakorló szakembernek” – tették hozzá.

Az egység a rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította kórházba az ittas nőt, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.

Szerző