Elsodort egy embert a szegedi InterCity

Publikálás dátuma
2018.06.23. 13:08
Illusztráció. Fotó: Népszava
Mintegy 20-75 perces késéssel közlekednek a szegedi vonatok, mert egy Budapestről a csongrádi megyeszékhelyre tartó Hírös IC Cegléd után elsodort egy embert szombat délelőtt - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Peiper Károly sajtóügyeletes közölte: a rendőrégi helyszínelés idején szünetel a forgalom Cegléd és Nyársapát között, pótlóbuszokat nem tudnak biztosítani.

A MÁV online vonatinformációs rendszerének legfrissebb adatai szerint a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-75 perces késések tapasztalhatók.

Szerző
Témák
Szeged InterCity

Mások pénzét tette zsebre az ózdi kézbesítő

Publikálás dátuma
2018.06.22. 23:10
Illusztráció: Shutterstock

Sikkasztás és magánokirat felhasználás gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 40 éves ózdi nővel szemben – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a nő 2017. szeptember 14-e és október 13-a között négy esetben is eltulajdonított több tízezer forintot: a pénz átvételről szóló bizonylatokon meghamisította az aláírásokat, saját kezűleg írta alá a jogosultak helyett.

A nyomozást lezárta az Ózdi Rendőrkapitányság, az ügyben keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Szerző

Fegyverrel akart rabolni egy férfi a III. kerületben

Publikálás dátuma
2018.06.22. 21:41
Forrás: Police.hu

A főváros III. kerületében, egy Miklós utcai parkolóban egy férfi fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetett egy embert, és a nála lévő pénzt követelte. A támadó – miután a férfi segítségért kiabált – értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről – írja a police.hu.

A támadó 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötétbarna hajú. Az elkövetéskor westernkalapot, rövid ujjú fekete pólót és terepmintás hosszú nadrágot viselt, valamint hátizsák volt nála.

Az elkövetőről a rendőrség egy képet is közzétett a honlapján. Kérik, hogy aki a férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.

Forrás: Police.hu

Forrás: Police.hu

 

Szerző
Frissítve: 2018.06.22. 21:46