A zebrán gázoltak halálra egy nőt Szombathelyen

Gyalogátkelőhelyen ütött el egy személyautó egy nőt vasárnap Szombathelyen, a balesetben az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte honlapján a rendőrség. A tájékoztatás szerint a baleset a város északi részén, a Muskátli utca és a Vízöntő utca kereszteződésében történt.

Szerző

Halálos gázolás Budapesten - Hiába várták haza a 30 éves férfit

Publikálás dátuma
2018.06.24. 11:55
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A tragikus kimenetelű baleset szombat este történt a Gyömrői út és a Ráday Gedeon utca kereszteződésénél, ahol egy 30 év körüli férfit gázolt halálra egy személyautó. Az áldozat a helyszínen belehalt  a súlyos sérüléseibe. A körülmények vizsgálata megkezdődött. (MTI)

Szerző

Busz ütközött autóval, gyerekek is megsérültek

Egy távolsági autóbusz és egy személyautó ütközött össze vasárnap Csákváron, a Kossuth utca és a Berényi utca kereszteződésében, a balesetben heten megsérültek - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a menetrend szerinti buszon a sofőrön kívül hét utas tartózkodott, öten - köztük három gyerek - könnyebben megsérültek. Az ütközés következtében a jármű az út menti árkon áthajtva egy fának csapódott - tette hozzá. A személyautó két utasa súlyosan megsérült. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Szerző
Frissítve: 2018.06.24. 12:53