Tűz ütött ki egy miskolci lakásban

Publikálás dátuma
2018.06.28 12:36
Illusztráció / Népszava fotó
Fotó: /

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy társasház egyik lakásában Miskolcon, a Középszer utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A lángokat eloltották a miskolci hivatásos tűzoltók, az egység jelenleg az utómunkálatokat végzi. Az est során senki nem sérült meg.

Szerző
2018.06.28 12:36

Öt autó ütközött össze az M0-son, jelentős torlódás várható

Publikálás dátuma
2019.02.15 16:35

Fotó: /
A baleset az autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 71-es kilométernél történt. A műszaki mentés idejére félpályás útzár van érvényben, így jókora dugó alakulhat ki.
Összeütközött öt gépkocsi péntek délután az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a sztráda 71-es kilométerénél - írja a hvg.hu. Elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok idejére a sztráda Megyeri híd felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. A rendőrség honlapja megerősített, az utoléréses balesetben egy ember könnyebben megsérült, egyúttal felhívják az arra közlekedők figyelmét, hogy torlódásra kell számítaniuk.   
2019.02.15 16:35

Hat és fél év börtönt kapott egy halálos balesetet okozó férfi Somogyban

Publikálás dátuma
2019.02.15 14:10
Illusztráció: Shutterstock
Fotó: /
A 37 éves vádlott tavaly májusban ittasan, jogosítvány nélkül, egy engedély nélkül elvitt autóval gázolt el egy fiút, akin ráadásul nem is próbált meg segíteni.
Hat és fél év börtönbüntetésre ítélt a Nagyatádi Járásbíróság első fokon, nem jogerősen egy férfit, aki halálos közlekedési balesetet okozott tavaly a Somogy megyei Lábodon - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék Sajtóosztálya pénteken az MTI-t.

Azt írták: a 37 éves vádlott 2018. május 17-én ittas állapotban, jogosítvány és a tulajdonos engedélye nélkül vitt el a lábodi csárda elől egy ott parkoló járművet, hogy azzal hazajusson. Útközben a megengedett sebességet jelentősen túllépve elgázolt egy fiút, ezután a baleset helyszínétől távolabb leparkolt, hazament és lefeküdt aludni. Az elgázolt fiú néhány nappal később a kórházban meghalt.

A bíróság a férfit halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés, segítségnyújtás elmulasztása és jármű önkényes elvétele bűntettében találta bűnösnek, és a szabadságvesztés kiszabása mellett hét évre eltiltotta a járművezetéstől. Az ügyész súlyosításért fellebbezett, a vádlott és védője három nap gondolkodási időt kért.
2019.02.15 14:10