Robbantással fenyegetett egy férfi Szolnokon

Publikálás dátuma
2018.06.28 13:33
Forrás: police.hu
Fotó: /

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 28 éves békési férfit, aki a szolnoki bíróság felrobbantásával fenyegetőzött – írja a police.hu.

központi segélyhívó számra kedd reggel érkezett névtelen bejelentés arról, hogy az épületben aznap bomba fog robbanni. A hívást egy SIM kártya nélküli mobiltelefonról kezdeményezték.

A bejelentés után a járőrök azonnal kiürítették az épületet és lezárták a területet. A bombakutatók átvizsgálták a helyiségeket, de robbanóanyagot és robbanószerkezetet nem találtak.

A nyomozók egy napon belül azonosítottak egy 28 éves békési férfit, akit közveszéllyel fenyegetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Szerző
2018.06.28 13:33

Két halottat találtak egy lángoló családi házban Nemespátrón

Publikálás dátuma
2019.01.15 22:01
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/ Massoud Hossaini
A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből, a lakókat már nem lehetett megmenteni.
Családi ház égett kedden este a Zala megyei Nemespátrón, a Fő utcában: a helyszínre riasztott tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az épületben – írja közleményében a megyei katasztrófavédelem.
Mint írják, a konyha és az egyik szoba égett. A nagykanizsai hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat, és egy gázpalackot is kihoztak a tűzből, megakadályozva a robbanást. 
2019.01.15 22:01

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Publikálás dátuma
2019.01.15 17:16
Fotó: Tóth Gergő
Fotó: /
Lezuhant egy munkás egy szombathelyi építkezésen kedd délután, az 54 éves vasvári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség az állami hírügynökséggel.
Az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálják. A baleset a vaol.hu hírportál beszámolója szerint a Szent László király utcában egy vívócsarnok építése közben történt. A férfi állítólag egy gerendát akart ledobni, mielőtt a 8-10 méteres magasságból lezuhant. Életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, de nem jártak sikerrel.
Szerző
2019.01.15 17:16