Étterembe hajtott egy autó Szabolcs megyében

Publikálás dátuma
2018.07.01. 08:19
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a vásárosnaményi Tiszavirág sétányon történt.
Autó hajtott egy étterembe a vásárosnaményi Tiszavirág sétányon – írja honlapján Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).  A jármű az étterem falát is kidöntötte, ezért a helyi önkormányzati tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkákat és biztosítják a helyszínt. Az épületből egy gázpalackot is kihoztak. Sem az étteremben, sem a gépkocsiban nem sérült meg senki. A Tiszavirág sétányon forgalomkorlátozásra kell számítani.
Szerző

Meghalt egy szörfös Siófokon

Publikálás dátuma
2018.06.30. 19:19
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Vízi rendőrök vették észre a szörfdeszkája mellett lebegő férfit, már nem lehetett újraéleszteni.
Életét vesztette egy 42 éves fővárosi férfi Siófokon - írja a sonline.hu. A portál szerint járőröző vízi rendőrök vették észre, hogy az áldozat mozdulatlanul lebeg szörfdeszkája mellett a Balatonban. Az egyik rendőr azonnal beugrott a vízbe; a hajóba emelték, és megpróbálták újraéleszteni a férfit, sikertelenül. Ezután a partra vitték, ahol a korábban riasztott mentősök igyekeztek reanimálni a szörföst, de már nem tudták megmenteni életét.  
Szerző
Frissítve: 2018.06.30. 19:29

Hajóról esett Dunába egy nő Budapesten

Publikálás dátuma
2018.06.30. 18:38
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy férfi utána ugrott, hogy segítsen, végül mindkettőjüket tűzoltók mentették ki a vízből.
Hajóról esett a Dunába egy középkorú nő szombat délután, a Batthyány téren - tudta meg a Népszava.
Értesüléseink szerint a nő egy rendezvényhajó fedélzetéről esett a vízbe, és súlyosan megsérült a balesetben. Egy férfi a nő után ugrott, hogy kimentse, végül azonban mindketten közel félóráig a vízben maradtak. 
A baleset miatt az I. kerületi tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik a férfit egy tűzoltólétrával mentették ki - mondta el lapunknak a fővárosi katasztrófavédelem sajtóügyeletese. A nőt, komoly sérülései miatt azonban még a vízen speciális hordágyra kellett fektetni; így is emelték ki a folyóból, majd átadták a mentőknek.  
Szerző
Frissítve: 2018.06.30. 18:48