Előfizetés

Halálos baleset, sérültek a 81-es úton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.06. 20:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy ember meghalt, ketten megsérültek a Töltéstava közelében történt közúti balesetben, az út érintett szakaszát lezárták a helyszínelés idejére.
Halálos közúti baleset történt pénteken kora délután a Győr-Moson-Sopron megyei Pér és Töltéstava között: egy személyautó eddig ismeretlen okból árokba borult a 81-es úton, sofőrje a helyszínen meghalt, két utasa pedig súlyosan megsérült.
A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére az út érintett szakaszát lezárták – jelentette a megyei katasztrófavédelem. A közlekedők a 73-as kilométernél számíthatnak hatósági zárlatra.

Halálos ütközés Rábafüzesnél, lezárták a 8-as főutat

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.06. 17:52
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Furgon és személyautó ütközött a Vas megyei település mellett, az autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Halálos baleset történt péntek délután a 8-as főút Jakabháza és Rábafüzes közötti szakaszán. Egy kisteherautó és személyautó karambolozott, utóbbi annyira összeroncsolódott az ütközés erejétől, hogy sofőrjét csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani a helyszínre riasztott körmendi tűzoltók -derül ki a Vas megyei katasztrófavédelem közleményéből.
A tűzoltók átadták a sérültet a mentőknek, de életét a szakszerű beavatkozás sem mentette meg, a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és rendőrségi helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.  

Meg akart halni a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.06. 13:48
Fotók: police.hu
A Blikk úgy tudja, a 16 éves fiú megpróbálta felakasztani magát.
Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja – írja a Blikk. A lap információi szerint a 16 éves fiú egy egyszemelyes cellában van, amelyet a nap 24 órájában kamerák figyelnek, így az őrök meg idejében észrevették, mire készül. Úgy tudják, egy lepedőt kötött az ágya rácsához, így próbálta felakasztani magát. A nyolcéves sólyi kislány eltűnését édesapja jelentette a rendőrségen, a gyermek holttestét később a szomszédos Királyszentistván közelében találták meg. A gyanúsított beismerő vallomást tett.