Tűz Csátalján

Publikálás dátuma
2018.07.11. 21:57
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tarló is lángra kapott a Bajához közeli településen.
Egy méhészeti célra használt konténer kapott lángra Csátalja külterületén, Bácsszentgyörgy irányában - írja a katasztrófavédelem. Körülbelül kétszáz négyzetméteren a tarló is égett.
A tűzesethez a bajai és a nagybaracskai hivatásos tűzoltókat riasztották. Este fél 10-re két vízsugárral eloltották a lángokat.
Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.
Szerző
Témák
tűzeset
Frissítve: 2018.07.11. 22:05

Baleset az M5-ösön, négyen is megsérültek

Publikálás dátuma
2018.07.11. 20:49
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Még nem tudni, miért csapódott szalagkorlátnak szerda este az autó.
A rendelkezésre álló adatok alapján szerda este 8 órakor az M5-ös autópályáról egy autó az 54-es főút felé ment, de eddig tisztázatlan körülmények között Kecskemét dél csomóponton a szalagkorlátnak ütközött - írja honlapján a rendőrség.
A balesetben négyen megsérültek. A közlekedők rendőri irányítás mellett a csomóponton található benzinkúton keresztül haladhattak. Este negyed 10-kor ért véget a helyszínelés.
Szerző
Témák
baleset M5-ös
Frissítve: 2018.07.11. 21:50

Agyonvert egy nőt, majd a Dominikai Köztársaságig menekült a magyar férfi

Publikálás dátuma
2018.07.11. 19:42
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Tíz év után sikerült elfogni, de a letartóztatása még nem jogerős.
Elrendelte a Nyíregyházi Járásbíróság egy a Dominikai Köztársaságban elfogott férfinak a letartóztatását, aki még 2008-ban olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő később belehalt sérüléseibe - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.
A férfi a nyíregyházi lakásukban két napon át ütötte és rugdosta élettársát, majd távozott. Az eszméletlen nőt egyik ismerőse találta meg. Orvosi ellátása ellenére néhány nap múlva meghalt a kórházban.
A férfi a hatóságok elől ismeretlen helyre szökött és csak nemzetközi elfogatóparancs eredményeként sikerült több mint tíz év elteltével a Dominikai Köztársaságban elfogni és Magyarországra hozni - ismertette Sörös László szóvivő.
Hozzátette, a bíróság szerint a letartóztatás - ami még nem emelkedett jogerőre - indokolt, mivel a gyanúsított korábban már megszökött, így fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint az, hogy megpróbálná kivonni magát a büntetőeljárás alól.
Szerző
Témák
gyilkosság