Madridban folytathatja a belga klasszis

Publikálás dátuma
2018.07.15. 08:01
Eden Hazard
Fotó: PAUL ELLIS / AFP
Eden Hazard komoly érdemeket szerzett abban, hogy a belgák történetük legjobb világbajnoki eredményével zárták az oroszországi tornát.
Elképzelhető, hogy a Real Madrid csapatában folytatja pályafutását Eden Hazard, a világbajnoki bronzérmes belga labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. A 27 éves futballista komoly érdemeket szerzett abban, hogy a belgák történetük legjobb világbajnoki eredményével zárták az oroszországi tornát. Több futballszakíró szerint ő volt a torna legjobb játékosa.
Hazard jelenleg a Chelsea középpályása, de már a vb előtt beszélt arról, hol játszana szívesen. „A Real Madrid hívására kevesen mondanának nemet, én sem utasítanék el egy ilyen ajánlatot” – mondta a támadó középpályás egy beszélgetős műsorban.
Az Anglia ellen 2-0-ra megnyert bronzmeccs után – melyen Hazard szerezte a második belga gólt –, ismét megkérdezték tőle, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a Bajnokok Ligája címvédőjéhez szerződik. „A rajt előtt elmondtam, mit gondolok a Real Madridról, a véleményem azóta sem változott” – reagált a játékos.
Több belga lap úgy tudja, a madridiak vele szeretnék pótolni a nyáron a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldót. Egyes értesülések szerint a madridiak 170 millió eurót ajánlottak a Chelsea-nek Hazardért. Ezt az információt azonban sem a Real Madrid, sem a Chelsea nem erősítette meg.
Szerző