Előfizetés

Négyes karambol az M7-esen – Nyolc kilométeres a torlódás

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.26. 11:49
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesetben többen megsérültek.
Nyolc kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Velence térségében csütörtökön, mert négy gépjármű összeütközött – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Sipos Mónika elmondta, hogy a balesetben többen megsérültek. A 44-es kilométerszelvénynél a forgalom a külső és a leállósávon halad.

Barátnője kutyáján állt bosszút a szakításért

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.26. 10:49
illusztráció
Fotó: AFP
Az állat életét csak az állatorvosi beavatkozás mentette meg. A férfi ellen vádat emeltek.
Állatkínzás miatt emelt vádat a Nagykőrösi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki különös szenvedést okozva bántalmazta volt barátnője kutyáját. Az ügyészség közleménye szerint a férfi áprilisban megharagudott volt barátnőjére, ezért elhatározta, hogy bosszút áll rajta és elpusztítja a nő kutyáját, egy fehér szőrű máltai selyemkutyát, amely a szakítás után nála maradt. A háza udvarán egy fejszenyéllel nagy erővel fejbe vágta az állatot. A kutya az ütéstől azonnal összerogyott, vonyított, majd a férfi a fejszenyéllel még egyet ráütött a kutya testére. Ezután az állat már nem mozgott. A férfi beletette egy zsákba, majd kerékpárral elvitte a Kőrös-ér partjára, ahol talált egy illegális szemétlerakóhelyet és oda letette a zsákot. Miután a férfi hazament, felhívta volt barátnőjét és közölte vele, hogy elajándékozta a kutyát. Az állat az egyik oldalára lebénult és nem tudott kiszabadulni a zsákból, de szerencsére még aznap megtalálták. Életét csak az állatorvosi beavatkozás mentette meg. A férfi bűnösségéről a Nagykőrösi Járásbíróság fog dönteni.

Több mint három hete eltűnt egy férfi Dunakeszin

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.26. 10:48
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Szentpéteri Zsolt biciklivel távozott otthonából, azóta nem találják.
A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 28 éves férfi megtalálása érdekében – írja a police.hu. A jelenlegi adatok szerint Szentpéteri Zsolt még július 4-én délelőtt otthonából Kelly Axis típusú kerékpárjával ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet, a felkutatására tett intézkedések pedig eddig nem vezettek eredményre. Szentpéteri Zsolt körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű és barna, kopaszodó haja van. A férfi bajuszt és szakállt is visel. A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen. 
Forrás: police.hu