Öt autó ütközött az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.07.27. 09:44
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A körülmények tisztázatlanok. Torlódásra kell számítani Diósdnál.
Közúti közlekedési baleset történt az M0-ás autóúton, Diósd külterületén - írja a police.hu. Péntek reggel 8 óra 18 perckor eddig tisztázatlan körülmények között öt személygépkocsi összeütközött.
A műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a forgalom rendőri irányítás mellett két sávon halad. Torlódásra kell számítani.
Szerző
Témák
baleset M0-ás

Eltiltották a járművezetéstől, mégis a volán mögé ült - Börtönbe kerülhet

Publikálás dátuma
2018.07.27. 09:03
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
Nem adta fel az ittas vezetést, összetörte magát.
A férfit a Tatabányai Járásbíróság idén márciusban ittas járművezetés vétsége miatt pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra ítélte - írja az ügyészség
Az ítélet nem rettentette el őt attól, hogy újra ittasan üljön gépjárműbe, és azt vezesse.

A járművezetői engedéllyel sem rendelkező férfi május végén az esti órákban ittasan közlekedett a tulajdonában álló személygépkocsival Tatabánya lakott területén kívül, az M1-es autópálya külső forgalmi sávjában.
Közepes fokú alkoholosan befolyásolt állapotában a külső forgalmi sávból a menetirány szerinti bal oldali belső forgalmi sávba sodródott, majd a füves útpadkán áthaladva a szalagkorlátnak ütközött.

A vádlott a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló fej zúzódást, hát zúzódást, valamint agyrázkódást szenvedett.
Az ügyészség a vádiratban a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben végrehajtandó fogházbüntetés kiszabását, a közúti járművek vezetésétől hosszabb időre történő eltiltását, és a felmerült bűnügyi költség megfizetésére kötelezését indítványozta. Az elkövető cselekményét a Tatabányai Járásbíróság bírálja el.
Szerző

Négy jármű ütközött az M3-ason, súlyos sérült is van

Publikálás dátuma
2018.07.27. 08:19
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Két kisbusz és két személyautó szaladt egymásba Gödöllő környékén.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt péntek hajnalban, 6 óra 49 perckor az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 32+500-as kilométerszelvényben, Gödöllő külterületén - írja honlapján a rendőrség.
Az elsődleges információk alapján két mikrobusz és két személygépkocsi ütközött össze, melynek során egy fő súlyosan, egy könnyen sérült.
A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejezéséig a háromból két sávot lezártak, a forgalom a kapaszkodósávon haladt. A forgalomkorlátozás negyed 10 előtt ért véget. Az Útinform tájékoztatása szerint a térségben 4 kilométeres torlódásra kell számítani.
Szerző
Témák
baleset M3-as
Frissítve: 2018.07.27. 09:40