Előfizetés

Tragikus baleset, hárman meghaltak Ózdon (fotók)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.03. 22:00

Fotó: police.hu
A 25-ös főúton karambolozott két személyautó, az utasok közül hárman meghaltak, sérültek is vannak.
Életét vesztette három ember, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor péntek este eddig tisztázatlan körülmények között autók ütköztek a 25-ös főút Ózdról kivezető szakaszán, a 74. kilométerszelvényben. 
Az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták a forgalom elől a műszaki mentés és rendőrségi helyszínelés idejére.

Négy autó ütközött Zuglóban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.03. 20:03
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Autók rohantak egymásba az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az egyik jármű szalagkorlátra futott.
Többszörös ütközés történt péntek este az M3-as sztráda szakaszán, nem messze Kacsóh Pongrác úttól: négy személyautó karambolozott a Nyíregyháza felé vezető oldalon, az egyik közülük a szalagkorlátra csapódott. 
A balesetben a katasztrófavédelem információi szerint senki sem sérült meg, az autókat tűzoltók áramtalanítják. A műszaki mentés és rendőrségi helyszínelés idejére a sztráda egyik sávját lezárták, a két másik sáv viszont továbbra is járható.

Kisodródott egy BKV-hajó a part menti kövekre

MTI
Publikálás dátuma
2018.08.03. 17:41
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Kisodródott a part menti kövekre egy menetrend szerint közlekedő BKV-hajó a Parlament környékén péntek délután, az utasokat tűzoltóhajó segítségével tették partra - tájékoztatott a a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.
Kolozsi Péter közölte: tizenkét utas volt a hajón, nem sérült meg senki. A mentésnél a BKV-hajó mellé álltak tűzoltóhajóval, hogy arra szállhassanak át az utasok, egy közeli stéghez vitték őket, ahol kiszálltak. Az MTI keresi az ügyben a Budapesti Közlekedési Központot is.