Hármas karambol, két sérült az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.08.04. 17:02
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Torlódásra lehet számítani, 4-ből két sávot lezártak.
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három személyautó az M0-ás autóút 10.100-as méterszelvényében szombat délután 4 óra körül - írja honlapján a rendőrség.
A baleset következtében az elsődleges adatok szerint ketten megsérültek.
A helyszínelés miatt a rendőrök lezártak a négyből két forgalmi sávot, torlódásra lehet számítani.
Szerző
Témák
M0-ás baleset

Válságos állapotban van a gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültje

Publikálás dátuma
2018.08.04. 12:06
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Válságos állapotban van a pénteki, gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültje - közölte a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház.
Az egészségügyi intézmény tájékoztatása szerint válságos állapotban van az a középkorú nő, akit pénteken a legsúlyosabb állapotban szállítottak kórházba, miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe. A mentők négy embert (három nőt és egy férfit) vittek kórházba - hármat Keszthelyre, egyet Szombathelyre. Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója szombaton elmondta: az életveszélyes állapotban kórházba került középkorú férfit továbbra is intenzív osztályon ápolják, állapota kielégítő. Egy könnyebben megsérült nő már hazamehetett, a harmadik pedig várhatóan hamarosan elhagyhatja a kórházat. 
Szerző

Csepeli-gyilkosság: alibije lehet az emberöléssel vádolt férfinak

Publikálás dátuma
2018.08.04. 10:02
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az özvegyasszony megölésével vádolt férfi a bűntény idején már egy szórakozóhelyen lehetett, barátnőjével.
Rablógyilkosság áldozata lett egy 57 éves nő Csepelen, tavaly májusban. A rendőrök az ingatlanban megtalálták K. László DNS-ét és ujjlenyomatait is, a korábban már elítélt férfit így könnyen beazonosították. A 28 éves K. László - akivel az özvegyasszony az interneten ismerkedett meg, és aki prostituáltként nyújtott szolgáltatásokat számára - feladta magát a rendőrségen, előzetes letartóztatásba helyezték.
A vádirat szerint a férfi tavaly május 11-én elment a nő lakására azért, hogy kirabolja. Megragadta, bántalmazta, ököllel többször megütötte, azután pedig halálra késelte. Magához vette az asszony értékeit és elmenekült. Ám - mint azt a Bors.hu írja - K. László ártatlannak vallja magát.
A Bors utolérte K. László apját, aki azt állítja, hogy fiának van alibije. Kiderült, hogy az asszonyt éjfél és hajnali egy óra között ölték meg - mondja az apa -, kamerafelvételek és tanúk bizonyítják, hogy László akkor már egy szórakozóhelyen volt, barátnőjével. Hét óra után ment el a tetthelyről taxival, amit az asszony fizetett neki. "Úgy tudom, sikerült megtalálni a taxist, aki ezt igazolja" – nyilatkozta.
Szerző
Frissítve: 2018.08.04. 11:07