Az Aldi is Mészárosnak fizet majd

Publikálás dátuma
2018.08.08 09:26

Fotó: Népszava/
Három vidéki ingatlanra kötött szerződést az Appeninn.
Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége, az Appeninn Holding 513 millió forintos vételáron vásárolt meg Miskolcon egy ingatlant, amelyet hosszú távon kíván bérbe adni az ALDI részére. A bérleti szerződés magában foglalja az ingatlan átépítését is, amelyet az ALDI önerőből, saját beruházás keretében vállal kivitelezni – derül ki az Appeninn Holding közleményéből. „Várhatóan további zöldmezős beruházásokra is sor kerül. A projektsorozatot az Appeninn Holding részben saját erőből, részben bank által nyújtott finanszírozási konstrukció keretein belül valósítja meg” – teszik hozzá. A közlemény szerint az Appeninn két vidéki ingatlanra is szerződést kötött, az Egerben és Biatorbágyon található ingatlanokon saját kivitelezésben építenek áruházat hosszú távú bérbeadási céllal.
2018.08.08 09:26
Frissítve: 2018.08.08 09:26

Földrengés rázta meg Olaszországot

Publikálás dátuma
2018.08.16 21:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Az amerikai földtani intézet (USGS) szerint 5,3-as erősségű földrengés rázta meg 12 kilométeres mélységben az Adriai-tenger olaszországi partszakaszát, a Puglia tartománybeli Foggiától 72 kilométerre északnyugatra - írja a hirado.hu.
A rengés epicentruma a szomszédos Molisében volt, Abruzzo, Puglia és Campania tartományban (Nápoly környékén) is érzékelni lehetett. Egyes településeken az emberek megijedtek, és félelmükben az utcára rohantak, de senkinek sem esett baja. A nápolyi tűzoltókhoz számos telefonhívás érkezett, amelyekben elsődlegesen információk felől érdeklődtek.
2018.08.16 21:56

Anarchisták robbanthattak az egyik olasz kormánypárt irodájánál

Publikálás dátuma
2018.08.16 21:07
A kép illusztráció.
Fotó: Shutterstock/
A Liga Villorba-i irodájánál csütörtökre virradóra egy robbanószerkezet lépett működésbe.
A szélsőjobboldali olasz kormánykoalíció egyik tagjának, a Ligának a Treviso város melletti településen lévő, Villorba-i irodájánál csütörtökre virradóra egy robbanószerkezet lépett működésbe - írja az ansa.it. A detonáció - melynek tényét a rendőrség is megerősítette - nem okozott kárt semmiben és senkiben. A hatóságok a környéken egy második bombát is találtak, melyet hatástalanítottak.
A robbantást a jelek szerint egy "Haris Hatzimihelakis / Internazionale" nevű anarchista szervezet vállalta magára. Augusztus 12-én az ő aláírásukkal jelent meg egy, az állami erőszak elleni fellépésről, és a treviso-i liga elleni támadásról szóló dokumentum az interneten - írja az agenpress.it.
2018.08.16 21:07