Karambol az M7-esen – Több kilométeres a torlódás

Publikálás dátuma
2018.08.08. 11:27
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
Teherautó és személygépkocsi ütközött az autópálya Balaton felé vezető oldalán.
Baleset miatt mintegy öt kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Kajászó térségében a Balaton felé szerda délelőtt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Sipos Mónika elmondta, hogy az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 33-as kilométer közelében egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset miatt mintegy öt kilométeres torlódás alakult ki, a szóvivő kerülőútként az autópályáról Tárnoknál lehajtva a 7-es utat javasolta. 
Szerző

Villamos gázolt a Fiumei úton

Publikálás dátuma
2018.08.08. 11:16
Szerelők egy villamosnál, amely halálra gázolt egy embert Budapesten, a Fiumei úton 2018. augusztus 8-án
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Gázolás történt a 24-es villamos útvonalán, a baleset sérültjét mentők látták el.
Villamos gázolt el egy járókelőt szerda délelőtt Budapesten, a VIII. kerületi Fiumei úton – jelentette a fővárosi katasztrófavédelem. A sérülthöz mentőt hívtak, a baleset miatt pedig műszaki mentésre is szükség lesz, ami feltételezi, hogy az elütött személy a szerelvény alá szorult. A munkálatok idején forgalomkorlátozás várható az érintett szakaszon.
A Keleti pályaudvar és a Magdolna utca közötti lezárást korlátozást a BKK Info is jelzi, igaz, nem balesetre, hanem műszaki okokra hivatkoznak oldalukon
Szerző
Frissítve: 2018.08.08. 13:18

„Itt van egy kis sósav, igyál” – mondta, és leöntötte szállásadóját

Publikálás dátuma
2018.08.08. 11:10

Fotó: Shutterstock
Életveszélyes sérüléseket okozott ismerősének, vádat emeltek ellene.
Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Baranya Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki még 2017. novemberében sósavat öntött ismerősére – közölte az ügyészség. A közleményben azt írják, a férfi „szívességi lakáshasználóként” lakott a sértettnél egy Pécs melletti településen. Tavaly novemberben dolgozni ment, azonban a nap során jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, így délutánra erősen ittas állapotba került. Amikor hazaért, a ház folyosóján sósavat öntött egy műanyag edénybe, majd belépett a szobába, ahol a szállásadó tartózkodott. Itt minden előzmény, vita nélkül azt mondta a sértettnek, hogy „itt van egy kis sósav, igyál”, és nagy lendülettel ráöntötte a maró anyagot. A sértett védekezésül az arca elé kapta a kezét, így az arca nem sérült meg, azonban a mellkasán, a hátán és a hasán égési sérüléseket szenvedett. A sértett orvosi ellátás hiányában akár meg is halhatott volna. A férfi cselekménye életveszélyt okozó testi sértés bűntettének minősül, amit a törvény kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget. A cselekmény elkövetése óta előzetes letartóztatásban van.
Szerző
Frissítve: 2018.08.08. 12:22