Durvul a sztárpár válása, Angelina Jolie pénzt követel

Publikálás dátuma
2018.08.09 12:20

Fotó: AFP/ CARL COURT
A színésznő szerint volt férje, Brad Pitt nem fizet "értelmes" gyerektartást, barátai szerint a színész viszont már (dollár)milliókat fizetett.
CNN birtokába jutott bírósági dokumentumok szerint Brad Pitt nem fizet "értelmes" gyerektartást. Angelina Jolie ügyvédje szerint a válásuk óta eltelt másfél évben a színész nem sokat tett a hat gyermekük támogatására, ezért azt várja a bíróságtól, kötelezze Brad Pittet a tartozása kifizetésére.
Brad Pitt még nem szólalt meg az ügyben, de a barátai szerint igazságtalan, hogy Angelina fenyegetőzik, mert ő sem tartja be a megállapodásukat, a végzés ellenére sem engedi a gyerekeiket a színészhez. Mint mondják, Jolie azért igyekszik bemocskolni Pitt jóhírét, hogy biztosan ne ítéljék neki a gyermekek teljes felügyeleti jogát - írja a Bors.
BBC cikke szerint a filmszínész jogi képviselője útján szerdán bejelentette a bíróságon: 2016 szeptembere óta több mint 1,3 millió dollárt (360 millió forint) fizetett, és egy nyolcmillió dolláros kölcsönnel segítette volt feleségének házvásárlását. Azt is üzente, hogy felesége kijelentéseinek célja a sajtóhírek manipulálása.
A sztárpár 2005 óta van együtt, házasságot 2014-ben kötöttek, amelyet 2016-ban felbontottak. Három saját és három örökbefogadott gyermekük kizárólagos felügyeleti jogát anyjuk kapta.
Frissítve: 2018.08.09 12:46

Elképesztő kegyetlenséggel bántak el egy fiatal lánnyal - egyik támadója bocsánatot kért

Publikálás dátuma
2019.03.10 21:40

Fotó: RTL Híradó
Egész Nádudvart felzaklatta a videó, amin fiatalok bántalmazzák társukat.
Február végén két nádudvari fiatal lány a helyi játszótéren megalázott és megvert egy velük nagyjából egykorú lányt, számolt be az RTL Híradó szombaton. Ütötték és rúgták, a cipőjük megcsókolására kényszerítették, ráléptek az arcára, megszégyenítő mondatokat mondattak el vele, szidták elhunyt édesanyját - és mindezt telefonjukkal rögzítették.
Az ügy felháborította egész Nádudvart. A rendőrség nyomozást ígért - melynek akár börtönbüntetés is lehet a vége -, a polgármester pedig azt, hogy közvetít a felek között.
Az áldozat az RTL vasárnapi híradójában szólalt meg. A lány azt mesélte, azért engedelmeskedett a támadóknak, mert félt, hogy még csúnyábban elbánnak vele.
A lány egyik támadója vasárnap egy videóüzenetben kért nyilvánosan bocsánatot, hozzátéve, hogy vállalja a felelősséget tetteiért. Megszólalt édesanyja is, aki a település bosszújáról beszélt: mint elmondta, az eset óta félelemben élnek, betörték az ablakait, leszakították a postaládájukat. A házuk elé a "kutyák" felirat is felkerült a járdára, derült ki még szombaton.
Mint a nő elmondta, a gyereket kiíratják az iskolából, és más településre költöznek.
Frissítve: 2019.03.10 21:46

A Duna-partra tett cipőkkel próbálta eladni kollekcióját egy cipőmárka

Publikálás dátuma
2019.03.06 15:12

Fotó: AFP
Nem aratott osztatlan sikert a budapesti holokauszt-emlékműre hajazó ötletük.
A Duna partjára, a rakpartra kitett cipők képével próbálta népszerűsíteni új kollekcióját egy ruházati kereskedelmi cég, szúrta ki a 444.hu. Ám az ötlettel kissé mellényúlt a cég marketing-osztálya: a budapesti egyik holokauszt-emlékmű ugyanis éppen ezzel a gesztussal - a parton üresen maradt cipőkkel - hívja fel a figyelmet a holokauszt magyarországi áldozatainak emlékére, akiket a folyóba lőttek.
A kommentelők nyomására a reklámot törölte oldaláról a cég, és "az iménti át nem gondolt és rosszul megjelenített posztért" elnézést is kértek.