Előfizetés

Kizuhant a harmadikról egy ember az ózdi szociális otthonban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.09. 13:59

Fotó: Népszava
Az idős ember életét már nem tudták megmenteni.
Kiesett az egyik gondozott szerdán egy szociális otthon harmadik emeletéről Ózdon – írja a boon.hu. A portállal Lakatos Szilárdné, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa közölte: a mentők a helyszínre siettek, de az idős ember életét már nem tudták megmenteni.

Súlyosan megsérült a férfi, aki kiesett a balatonfűzfői bobpálya kocsijából

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.09. 13:46

Fotó: Népszava
A tűzoltók hozták le a domboldalról, majd adták át a mentőknek.
Súlyos mellkasi és végtagsérüléseket szenvedett az a férfi, aki kiesett a balatonfűzfői bobpálya egyik kocsijából – közölte az Országos Mentőszolgálat csütörtökön az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint a súlyosan sérült 40 év körüli férfit a mentők az ellátása után stabil állapotban vitték kórházba. A baleset szerda este hat óra körül történt, a sérültet a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók hozták le a domboldalról, majd adták át a mentőknek.

Egy hónapja nem találják a 17 éves szegvári lányt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.09. 12:52
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Glogoviczán Vivien megtalálása érdekében.
A police.hu azt írja, a rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves szegvári lány még július 9-én szentesi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.  Glogoviczán Vivien 160 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja festett fekete, szeme sötétbarna. Eltűnésekor fekete nadrágot és pólót viselt.
Forrás: police.hu
A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.