Holttestet találtak egy kiégett nagysimonyi családi házban

Publikálás dátuma
2018.08.10 08:48
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A tűz kialudt, mire a Vas megyei tűzoltók megérkeztek, a családi ház romjai között egy holttest feküdt.
Halottat találtak a tűzoltók pénteken reggel egy Nagysimonyi külterületén álló családi házban. Az épületben tűz ütött ki, ami a mentőegység érkezésére ki is aludt. Az alakulat éppen az utómunkálatokat végezte, amikor felfedezték a holttestet – idézi a Vas megyei katasztrófavédelem információit az MTI.
Az egyelőre nem egyértelmű, hogy az elhunyt személy a tűz, esetleg füstmérgezés áldozata lett, esetleg már a tűz keletkezése előtt beállt a a halál – erre a tűzoltók beszámolója sem tért ki.
2018.08.10 08:48

Kutya támadt egy kétéves kisfiúra, súlyos sérüléseket szenvedett

Publikálás dátuma
2018.10.21 12:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Kutyatámadás miatt súlyosan megsérült egy kétéves kisfiú Ostffyasszonyfán - közölte vasárnap a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Leibinger Eszter közölte: az eset körülményeit gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt vizsgálja a rendőrség. Az MTI úgy értesült, hogy a kétéves kisfiú szombat délután kamaszkorú rokonával sétált az utcán, amikor egy nagytestű kutya megtámadta. A gyerek édesanyja is kirohant az utcára, megpróbált segíteni, de az állat őt is megharapta. A kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel vitték egy budapesti kórházba, ahol megműtötték, állapota súlyos, de nem életveszélyes.
Szerző
2018.10.21 12:11

Mentőhelikopter érkezett a frontális balesethez Zalaszabaron

Publikálás dátuma
2018.10.21 10:03
Illusztráció
Fotó: Népszava/
Két gépkocsi ütközött össze Zalaszabaron, a Kossuth utcában. Az ütközés erejétől az egyik autó az árokba borult. Hárman megsérültek.
Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Zalaszabaron, a Kossuth utcában. Az ütközés erejétől az egyik autó az árokba borult - írja honlapján a Katasztrófavédelem. A balesetben egy ember súlyos, ketten pedig könnyű sérülést szenvedtek, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A zalakarosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos kocsikat, amelyek miatt teljes útlezárás van az érintett útszakaszon.
2018.10.21 10:03