Holttestet találtak egy kiégett nagysimonyi családi házban

Publikálás dátuma
2018.08.10. 08:48
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűz kialudt, mire a Vas megyei tűzoltók megérkeztek, a családi ház romjai között egy holttest feküdt.
Halottat találtak a tűzoltók pénteken reggel egy Nagysimonyi külterületén álló családi házban. Az épületben tűz ütött ki, ami a mentőegység érkezésére ki is aludt. Az alakulat éppen az utómunkálatokat végezte, amikor felfedezték a holttestet – idézi a Vas megyei katasztrófavédelem információit az MTI.
Az egyelőre nem egyértelmű, hogy az elhunyt személy a tűz, esetleg füstmérgezés áldozata lett, esetleg már a tűz keletkezése előtt beállt a a halál – erre a tűzoltók beszámolója sem tért ki.
Szerző

Többen megsérültek egy balesetben, félpályás útzár az M3-ason

Publikálás dátuma
2018.08.09. 17:48
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Két gépjármű karambolozott Szihalom közelében.
Összeütközött két gépjármű az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 122-es kilométerében, Szihalom közelében – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján három személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A rendőrök először teljes útlezárás mellett helyszíneltek, majd a munkálatokat este 6 után félpályás lezárás mellett folytatták.
Szerző
Témák
M3-as baleset
Frissítve: 2018.08.09. 18:38

Megtalálták a Balatonban eltűnt külföldi férfi holttestét

Publikálás dátuma
2018.08.09. 17:14
illusztráció
Fotó: Tóth Gergő / Népszava
Kedden egy vitorlás hajóról ereszkedett a vízbe, majd rosszul lett és elmerült.
Egy 75 éves külföldi állampolgár a Balaton idei ötödik áldozata, a férfi kedden merült el a tóban, holttestét csütörtökön találták meg – közölte a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-vel. A férfi egy vitorlás hajóról Ábrahámhegy térségében, a parttól távolabb ereszkedett a vízbe, majd rosszul lett és elmerült, mielőtt a hajón vele utazó nő segíthetett volna rajta. A holttestét csütörtök délben találták meg Ábrahámhegy térségében – mondta Horváth László.
Szerző