Holttestet találtak egy kiégett nagysimonyi családi házban

Publikálás dátuma
2018.08.10 08:48
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A tűz kialudt, mire a Vas megyei tűzoltók megérkeztek, a családi ház romjai között egy holttest feküdt.
Halottat találtak a tűzoltók pénteken reggel egy Nagysimonyi külterületén álló családi házban. Az épületben tűz ütött ki, ami a mentőegység érkezésére ki is aludt. Az alakulat éppen az utómunkálatokat végezte, amikor felfedezték a holttestet – idézi a Vas megyei katasztrófavédelem információit az MTI.
Az egyelőre nem egyértelmű, hogy az elhunyt személy a tűz, esetleg füstmérgezés áldozata lett, esetleg már a tűz keletkezése előtt beállt a a halál – erre a tűzoltók beszámolója sem tért ki.
2018.08.10 08:48

Két halálos baleset történt Fejér megyében

Publikálás dátuma
2018.12.14 05:59

Fotó: police.hu/
Az 1-es főúton, Bicskénél két jármű frontálisan karambolozott, Cece belterületén pedig az árokba csapódott egy gépkocsi.
Frontálisan ütközött két autó az 1-es főút 29-es kilométerszelvényében, Bicske külterületén pénteken, 5 óra 30 perc körül. A balesetben a két járművezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat a párhuzamos mellékútra terelik. A rendőrség korábban arról számolt be, hogy Cece belterületén, a 63-as számú főúton is halálos baleset történt: pénteken 0 óra 30 perc körül egy személygépkocsi az árokba csapódott, melynek következtében a jármű 32 éves vezetője a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett szakaszon ismét zavartalanul halad a forgalom.
2018.12.14 05:59
Frissítve: 2018.12.14 06:58

Kutyák harapdáltak össze két idős asszonyt Ölbőn

Publikálás dátuma
2018.12.13 14:41
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Kerítés mögül ugrott ki a két agresszív állat, egy szomszédos udvarban támadtak rá az áldozatokra.
Őrjöngő kutyák támadtak rá csütörtökön két ölbői asszonyra: a 74 és 77 éves sértett egy udvaron állt, amikor a szomszédos kertben tartott két kutya átbújt vagy átugrott a kerítésen, majd egy nyitva hagyott kertkapun berontva az idős nőkre támadtak.
Az áldozatok egyike súlyos csuklósérülést szenvedett, társát lábán harapta meg valamelyik kutya, ám szerencsére csak kisebb sérüléseket okozott.  
Az állatok karanténba kerültek, hogy megfigyelhessék viselkedésüket: támadásukból rendőrségi ügy lett, Sárvári Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanújával indított eljárást a történtek miatt, írja a police.hu.
2018.12.13 14:41